STEG 4

Form det livet du ønsker deg.

I steg 4 skal du har 100% fokus på hvem du ønsker å være når livet ditt er slik du ønsker at det skal være.

Livet ditt er det innholdet som du fyller din tid med. I steg 4 skal du jobbe med å få tydelig og konkret kunnskap om og følelser rundt hva dette livsinnholdet er.

Du får mer av det du fokuserer på. Det er dermed veldig viktig å flytte fokuset ditt fra alt det du ikke ønsker deg og det du har forløst og avsluttet og over på det som du virkelig vil ha i stedet.

Målet med steg 4 er at du skal bli god til å vite hva du vil og til å visualisere det du ønsker deg. Du skal også bli god til å skape de gode og positive følelsene i deg selv som leder deg mot det livsinnholdet som du ønsker å ha.

Tanke - Følelse - Handling/Reaksjon

Trenger du mer hjelp eller veiledning?

Du kan bestille privattimer hos meg dersom du ønsker. Du vil da komme enda dypere ned i det du jobber med og og du vil erfaringsvis oppnå bedre resultater på kortere tid.

Det det er mange ting som kan være vanskelig å jobbe med alene. Jeg som terapeut sitter med mange års erfaring og flere tusen behandlingstimer bak meg. I tillegg har jeg mange flere verktøy å bruke enn de selvhjelpsverktøyene jeg deler med deg her inne på portalen.

Jeg jobber via møterom på nettet (Zoom). Du kan derfor ta privattimer med meg uansett hvor du bor.

Kontakt Sylvi Katrin for time

Priser og vilkår:

  • Enkelttime kr 990,-.
  • 6 timerspakke kr 5550,-  (kr 925,- pr time)
  • 12 timerspakke kr 9990,- (kr 833,- pr time)
  • 24 timerspakke kr 17770,- (kr 740,- pr time)

Alt mitt arbeid med klienter er i henhold til regler og retningslinjer nedfelt i Lov om alternativ behandling og i Helsepersonelloven.

Behandlingstimer må benyttes innen et år etter at du kjøpte dem.

Avbestilling/ombooking av timer må skje seinest 2 virkedager før timen skal avholdes.