Som kurskunde hos Sylvi Katrin får du tilbud om private oppfølgingstimer dersom du ønsker det.

Det er KUN kursdeltakere hos meg som får dette tilbudet da jeg har svært begrenset kapasitet til å jobbe 1:1.

Alle slike timer foregår online via mitt møterom på nettet Zoom.

Kom dypere - Jobb raskere - Få bedre resultater

Opplev magien når de negative følelsene og de tunge energiene snur.
Føl på livet når du inviterer inn din unike urkraft.

Jeg er Sylvi Katrin.

Jeg hjelper deg slik at du kan leve med gode og trygge følelser.

Slik hjelper jeg deg:

Dette er min oppskrift på Sett deg selv fri (kortversjonen):

Steg 1:  Din historie, dine ønsker og behov, dine utfordringer. Du får bevissthet om og fokus på hvem du er, hva du trenger, og hvordan du egentlig vil at livet ditt skal være.

Steg 2: Du lærer hvordan hjernen din og sinnet ditt fungerer. Du lærer om emosjonell programmering eller følelseslæring og hvordan det har skapt følelsesmønster og handlingsmønster i deg. Du lærer hvordan du kan rydde opp i sinnet ditt og snu/endre følelser og handlingsmønster som stopper deg og som står i veien for det du ønsker deg. Du lærer grunnleggende selvhjelp med Faster EFT/Eutaptics. Du lærer hvordan du kan være en god leder for deg selv og bruke tankens kraft til det beste for deg.

Steg 3: Du lærer å bli bevisst på dine dypeste verdier og du lærer å bli bevisst på drømmene dine. Du lærer å skape din nye historie og dine nye følelsesmønster og handlingsmønster ut fra dine verdier og dine drømmer. Du lærer å gå fra "Hva gjør jeg" til "Hvem er jeg".

Steg 4:  Du lærer hvordan du kan styrke deg selv på alle dine livsplan: Fysisk, mentalt, emosjonelt, spirituelt og i dine fellesskap. Du lærer å meditere og å ta i bruk din intuisjon. Du lærer mange kloke og nyttige strategier og perspektiver for livsmestring.

Steg 5: Invitere inn din unike urkraft i livet ditt. Hvem er du når du er den du egentlig er kommet hit for å være? Hvordan kan du leve en sannhet som er sunn og enkel for deg? Lag en verdiplan som er riktig for deg og for det livet som du skal leve. Du lærer å feire framgang og å booste mestringsfølelsen din. Du lærer å åpne opp din kreativitet og de følelsene som vibrerer høyt og å spre din helt unike urkraft i dine fellesskap og i din verden. Du får med deg de 3 viktige nøklene på veien: Nøklene til Tryggheten, Friheten og Kjærligheten.

Dette kan bli dine positive endringer:

Dine resultater (kortversjonen):

Motivasjon, løsninger og muligheter.

Mer latter, frihet og kjærlighet.

Mer ro, trygghet og klarsyn.

Bedre selvfølelse og mer egenkjærlighet.

Bedre og tryggere relasjoner.

En roligere og sunnere kropp.

Bedre selvfølelse og mer egenkjærlighet.

Mer energi, tiltakslyst og livsglede.

Mer mot og kraftfullhet.

Verdifull og livsvarig kunnskap om livsmestring.

Slik kan du jobbe sammen med meg:

Jeg jobber med mine kunder i mitt online møterom på Zoom. Dette er et superenkelt system hvor du kan ta timer med meg mens du sitter hjemme i din egen stue. Alt du trenger er nettdekning og PC/nettbrett/telefon med kamera.

Fyll inn din informasjon i kontaktskjema under og send det inn. Jeg kontakter deg på telefon så snart som mulig. Under samtalen avklarer vi nærmere hva du trenger hjelp til og hvordan jeg kan hjelpe deg. Vi setter også opp din første time, også er du igang.

Dette sier tidligere kunder hos Sylvi Katrin:

 • Dette sier Berith Lind Jørgensen

  “Jeg har hatt mange, gode samtaler med Sylvi Katrin, og noe av det viktigste jeg har lært er at min programmering fra barndom og et langt liv, kan re-programmeres. Gjennom å finne tilbake til meg selv, bli bevisst hva mine verdier betyr for meg, og å følge mitt indre kompass, finner jeg gradvis en ro og trygghet i hvem jeg er.

  Sylvi Katrin er en klok dame, og jeg opplever henne som veldig trygg, kunnskapsrik og med mye innsikt. Når hun setter ord på ting vi snakker om, kjenner jeg hvor godt det stemmer, og jeg vet at hun ser meg. Hun har en evne til å sette seg inn i mine tanker og følelser, hjelper meg med å sette ord på de, og er samtidig veldig ydmyk i forhold til at det er jeg som sitter med svarene.

  Jeg synes både våre samtaler og kursportalen er så grundig gjennomtenkt, og dekker alle behov. Nå vil jeg jobbe enda mer i dybden på all den gode kunnskapen som ligger i kursportalen.

  Jeg vil anbefale Sylvi Katrin til andre fordi jeg tror vi alle bærer på en indre kraft som vi ikke slipper ut. Jeg har jobbet mye med selvutvikling, både privat og som terapeut. Dette opplever jeg som veldig annerledes, fordi det er ekte, naturlig og veldig effektivt. Gjennom å snakke med Sylvi Katrin, og å ta kurset hennes,  har jeg fått mer enn noen gode verktøy. Dette er fordi Sylvi Katrin sin metode er så helhetlig.”

   

 • Dette sier Kari Henriksen

  «Kurset ble en restart til å ta de valgene som er bra for meg. Min beste læring var å få fokus på mine beste lederegenskaper og bruke dem til å bli en bedre sjef for meg selv, og at mine hverdagsvalg fører meg til mitt mål.»

   

 • Dette sier Liv Ingebriktsen

  «Sylvi Katrin er ikke bare terapeut og tanketrener, men et menneske med en inderlig varme. Du merker umiddelbart at hun er glad i mennesket og at hun helhjertet går inn for å hjelpe deg i riktig retning. Tusen takk Sylvi Katrin. Du ble min redning, og jeg jobber fokusert hver dag med det verktøyene du gav meg.»

   

 • Dette sier Jorunn Løding

  Jeg har fått mange gode verktøy på veien mot å få mer energi og bedre selvfølelse. Noen av disse verktøyene mester jeg etterhvert godt, og jeg er veldig fornøyd med at de fungerer godt for meg. Jeg er blitt en gladere person som kan finne fram positive tanker i situasjoner der jeg før “gravde meg ned” i negative tankemønster. Jeg har oppnådd en stor grad av bevissthet rundt min egen person og hva det betyr å være meg selv og at jeg er den viktigste personen i mitt liv. Jeg har en svært god opplevelse av å jobbe med Sylvi Katrin. 

   

 • Dette sier Laila Johnsen

  “Jeg har fått endret mye på min livsstil og hverdag. Helsen er mye bedre og jeg har fått mye mer energi. Er mer bevisst på at egen innsats styrer min framtid. Å skifte fokus har vært avgjørende for meg i tillegg til å øke min kunnskap om kosthold. Jeg har fått mye bedre selvtillit og ivaretar nå egne behov og ønsker. Jeg er nå sjef i eget liv og har fått motivasjon til videre læring og mer kunnskap. Sylvi Katrin som coach er empatisk og gir gode råd og tilbakemeldinger. Hun er resultatorientert og har bidratt til at jeg har funnet løsninger ut fra min situasjon. Vi har samarbeidet godt både gjennom latter og gråt. Veldig bra å få muligheten til dette fra eget hjem via Skype, ellers måtte jeg reist og bodd borte for å få slik veiledning.”

Hva koster 1:1 oppfølgingstimer?

Oppfølgingstime (60 min) for deg som tar kurs hos Sylvi Katrin

Jeg tilbyr nå 1:1 timer KUN som oppfølgingtimer til mine kursdeltakere på følgende kurs:

 • Urkraftreisen (nettkurs)
 • Naturhealing i Nord (Urkraftkurs i 6 dager)
 • Magiske dager i Varanger (Kvinnekraftkurs i 4 dager)

Jeg tilbyr nå kun enkelttimer etter behov for deg som trenger litt ekstra oppfølging i forbindelse med kurs. Fra og men mai 2021 har jeg sluttet å selge timepakker.

Varmt velkommen til meg.

Ditt liv er hvordan det føles å være deg.

Jeg er Sylvi Katrin og jeg hjelper deg slik at du kan leve med gode og trygge følelser.

Sylvi Katrin Brandsæther er terapeut, coach, naturveileder og foredragsholder og har spesialisert seg på emosjonell læring (følelsesprogrammering) og hvordan dette skaper både muligheter og begrensninger for oss mennesker.

Sylvi Katrin har i over 20 år jobbet med helsefremming, mestring og personlig utvikling. Først gjennom naturbruk, friluftsliv og fysisk aktivitet, og etterhvert også gjennom terapi, mental trening og undervisning. Sylvi Katrin har fagbakgrunn som naturveileder/naturforvalter med påbygningsstudier i folkehelsearbeid, hypnoterapi, EFT-terapi og helsecoaching.

Som mamma til 4 og med etterhvert stadig flere unge klienter på sitt terapeutkontor har barns følelser og mental helse blant barn og unge blitt et stadig viktigere arbeidsfelt for Sylvi Katrin.

Sylvi Katrin har en svært sterk tilknytning til Nord-Norsk natur og tradisjonell naturbruk her i nord. I mange år har hun jobbet med helsefremming og empowerment ute i Nordlandsnaturen. Sylvi Katrin kombinerer ofte sine evner som hjelper og terapeut med den kraftfulle, gavmilde og gjestfrie naturen og kulturen vi har her nord, og inviterer da sine kunder med ut for å vokse og utvikle seg i nye og spennende retninger.

Sylvi Katrin er opptatt av at terapi og coaching må kombineres med undervisning og læring. Målet er at du skal kunnskap og ferdigheter som gjør at du kan hjelpe deg selv og lede deg selv gjennom nye motbakker i livet. Sylvi Katrin har derfor tilrettelagt en rikholdig samling av treningsvideoer og undervisningsvideoer (ca 50 videoer) som støtter hennes kunder på en fantastisk måte også etter at samarbeidet er over.

Mitt mål er ALLTID at du skal lære noe som gir deg bedre og tryggere følelser og som du kan bruke resten av ditt liv for å hjelpe deg selv til mer ro, trygghet, frihet og kjærlighet.

Velkommen til meg !

Klem fra Sylvi Katrin

Behandling hos Sylvi Katrin:    Jeg, og alle som er knyttet til dette arbeidet, fremstiller ingen påstander, løfter eller garantier, og stiller verken diagnoser eller behandler spesifikke lidelser eller problemer. Du er selv ansvarlig for å sørge for din egen medisinske behandling og pleie. Jeg anbefaler alltid at du konsulterer din fastlege når det gjelder helseproblemer og medisinsk behandling.