URKRAFTPORTALEN er portalen for deg som har gjennomført URKRAFTREISEN og som ønsker å fortsette å stå i din urkraft og stadig utvikle deg selv som menneske.

I URKRAFTPORTALEN forlenger du din tilgang til nettkurset URKRAFTREISEN så lenge som du selv ønsker. I tillegg får du hver måned nytt og spennende innhold i portalen som er utviklende og nyttig for deg. - ALT DETTE FOR KUN KR 99,- pr måned - uten bindingstid.

Jeg blir med videre

Du som blir med videre i URKRAFTPORTALEN får også muligheten som å bli ambassadør for nettkurset URKRAFTREISEN med en provisjon på hele 1440,- kroner for hver kursplass du gir anbefaling til. (Se mer info nederst på siden)

Jeg er Sylvi Katrin.

Jeg hjelper deg til bedre følelser slik at du kan finne hjem din unike urkraft.

Velkommen til meg og til URKRAFTPORTALEN.

URKRAFTPORTALEN passer for deg som:

 • Ønsker å ha tilgang på mange gode og kraftfulle ressurser for livsmestring i din hverdag.
 • Liker å meditere og finne ro i sinnet.
 • Er interessert i å lære nye ting og dykke stadig dypere innover i deg selv.
 • Som er interessert i mennesker og hvordan menneskesinnet fungerer.
 • Ønsker deg mer latter, frihet og kjærlighet.
 • Ønsker deg mer ro, trygget og klarsyn.
 • Trenger ny motivasjon, nye løsninger og nye muligheter.
 • Vil stå i din urkraft og være en ressurs for dine fellesskap.
 • Brenner inne med "noe" som skal ut og som føler at du bærer i deg "noe mer" enn det du til nå har tatt i bruk.

Om innholdet i nettkurset URKRAFTREISEN  (Sett deg selv fri - metoden)

 1. STATUS      (Steg 1 i kurset)

Din historie, dine ønsker og behov, dine utfordringer.

Du får bevissthet om og fokus på hvem du er, hva du trenger, og hvordan du egentlig vil at livet ditt skal være.

"Hvis du ikke vet hvor du skal blir det det samme hvor du går."

 

Hypnosemeditasjoner:

 • Indre healing

2. SNU      (Steg 2 og 3 i kurset)

Du lærer hvordan hjernen din og sinnet ditt fungerer. Du lærer om emosjonell programmering eller følelseslæring og hvordan det har skapt følelsesmønster og handlingsmønster i deg.

Du lærer hvordan du kan rydde opp i sinnet ditt og snu/endre følelser og handlingsmønster som stopper deg og som står i veien for det du ønsker deg.

Du lærer grunnleggende selvhjelp med Faster EFT/Eutaptics.

Du lærer hvordan du kan være en god leder for deg selv og bruke tankens kraft til det beste for deg.

"Alt det som skjer inni deg er deg og det er i din kraft å endre det."

 

Hypnosemeditasjoner:

 • Heal ditt indre barn
 • Ankre dine gode lederegenskaper
 • Snu den vonde følelsen på 1-2-3

3. SKAPE      (Steg 4 i kurset)

Du lærer å bli bevisst på dine dypeste verdier og du lærer å bli bevisst på drømmene dine.

Du lærer å skape din nye historie og dine nye følelsesmønster og handlingsmønster ut fra dine verdier og dine drømmer.

Du lærer å gå fra "Hva gjør jeg" til "Hvem er jeg".

"Følelser er ikke farlige og følelser kan endre seg raskt."

 

Hypnosemeditasjoner:

 • Min nye historie.

4. STYRKE    (Steg 5, 6, 7 i kurset)

Du lærer hvordan du kan styrke deg selv på alle dine livsplan: Fysisk, mentalt, emosjonelt, spirituelt og i dine fellesskap.

Du lærer å meditere og å ta i bruk din intuisjon.

Du lærer mange kloke og nyttige strategier og perspektiver for livsmestring.

"Ditt liv er hvordan det føles å være deg. Du fortjener å leve med gode og trygge følelser"

 

Hypnosemeditasjoner:

 • En herlig pust i bakken.
 • Lytt til din indre stemme.
 • Møt din hjelper fra åndeverden.
 • Aksept, tilgivelse og tilhørighet
 • Stillhetens tempel.

5. SPRE     (Steg 8 i kurset)

Din verden venter på deg.

Du lærer å feire framgang og å booste mestringsfølelsen din.

Du lærer å åpne opp din kreativitet og de følelsene som vibrerer høyt og å spre din helt unike urkraft i dine fellesskap og i din verden.

Du får med deg de 3 viktige nøklene på veien: Nøklene til Tryggheten, Friheten og Kjærligheten.

"Alt det du ER - kan ingen andre være."

 

Hypnosemeditasjoner:

 • Sjamanistisk healingmeditasjon

Om månedsinnholdet i URKRAFTPORTALEN:

I tillegg til selve nettkurset Urkraftreisen hvor du lærer SETT DEG SELV FRI metoden legges det hver måned ut nye ressurser i portalen innenfor temaene FØLELSER, HELSE, NATUR, FELLESSKAP og URKRAFT. Disse ressursene kan være i form av undervisningsvideoer, e-bøker, hypnoselydfiler, intervjuer med kunnskapsrike mennesker, veiledere mm.  Så langt ligger følgende månedsinnhold inne i portalen:

 

# 1: Barn, foreldre, følelser og kommunikasjon.

Denne måneden får du et spennende og lærerikt intervju med terapeuten og kommunikasjonseksperten Annabell Stefanussen som eier og driver foretaket Fredsarbeid i heimen. Her får du mange gode tips om hvordan du kan kommunisere med din familie og hvordan du kan skape mer ro og vennlighet i heimen.

I tillegg får du hypnoselydfilen Mammakraft som er en fantastisk meditasjon laget for å skape ro og trygghet i rollen som mor og veiviser for familiens barn. Lydfilen kan også brukes av andre som har ansvar for barn og ungdom

# 2: Sykdom, følelser og tilfriskning.

Denne måneden får du et interessant og gripende intervju med Annea Mikalsen Askjem som snakker om sin reise fra hun fikk kreftdiagnose og fram til i dag hvor hun er helt frisk. Annea forteller om alle følelsene som hører til i denne prosessen og hvordan hun har jobbet for å snu vonde og vanskelige følelser og hvordan de positive og gode følelsene gradvis har blitt en superviktig faktor i hennes tilfriskning.

I tillegg får du mine 20 beste helseaffirmasjoner. Affirmasjoner jobbet du med i steg 4, og her kommer noen gode affirmasjoner som du kan bruke til å booste dine følelser og din helse.

# 3: Ungdom, følelser, selvmord og samfunn.

Denne måneden får du et interessant og åpenhjertig intervju med terapeut, forfatter og 5-barnsmamma Ann-Peggy Nordberg hvor vi snakker vi om ungdom, følelser og selvmord. Ann-Peggy mistet sin sønn til selvmord og det ble starter på hennes prosess som ledet fram til boka "Helsebibelen" som hun utga i 2020.

I tillegg får du hypnoselydfilen Kroppen min som er en meditasjon som er laget spesielt for barn for å bygge opp deres selvbilde og deres følelser for egen kropp og egen helse.

# 4: Hypnose og vektreduksjon.

Denne måneden får du tilgang på de 4 hypnoselydfilene som jeg i flere år har brukt til å støtte mennesker som ønsker seg en vektreduksjon. Helse er en viktig del av din kraft. Vi har alle ulike kropper med forskjellig form og størrelse. Det er selvfølgelig ikke meningen at alle skal være like, men usunn overvekt er et signal om at kraften din av en eller annen grunn er svekket. Sannsynligheten for at denne grunnen ligger i din følelseslæring er veldig stor.

Sammen med de 4 lydfilene får du instruksjoner for hvordan du skal bruke dem for å redusere og stabilisere vekten din over tid.

# 5: Bedre søvn.

Denne måneden får du tilgang til mine beste råd og tips for hvordan du kan bedre dine søvnvaner og din søvnkvalitet. Søvn er en viktig forutsetning for god helse, energi og kraft. Vi trenger å hvile og restituere oss for å fungere godt både fysisk, mentalt og emosjonelt.

Denne måneden får du også tilgang til hypnoselydfilen "Bedre søvn". Sett lydfilen på etter at du har lagt deg om kvelden, og la den guide deg inn i søvnen.

# 6: Balansekalenderen.

Denne måneden får du tilgang til et av mine beste verktøy for å skape balanse i din hverdag. Balansekalenderen hjelper deg å ta godt vare på deg selv, avgrense evighetsoppgavene og redusere stressmomenter du måtte ha i livet ditt.

Sammen med kalenderen ligger en egen video der jeg forklarer deg hvordan kalenderen skal brukes.

# 7: Mer motivasjon.

Denne måneden får du tilgang til 3 superteknikker som kan hjelpe deg til å øke din motivasjon for en oppgave. Passer utmerket til å komme over prokrastinering, unnskyldninger og begrensninger som holder deg tilbake og stopper deg fra å komme igang og fra å komme i mål.

Metodene gjennomgås for deg med egen video til hver av dem.

# 8: Kvinnekraft 

Denne måneden får du tilgang til min workshop "Kvinnekraft". I denne workshopen får du en rekke perspektiver på hva kvinnekraft er og hvorfor den er viktig for vår framtidige verden. Du får også en oppgave som omhandler feminine og maskuline verdier, og som avdekker hvilke av disse verdiene som du styrer mest etter i livet ditt. Workshopen tar også for seg Kvinnehealing og hvordan blokkert kvinnekraft kan settes fri.

Du vil også få tilgang til min hypnoselydfil "Kvinnekraft", som vil sette deg i kontakt med di egen urkvinne og din egen kvinnekraft.

# 9: 20 naturaktiviteter for barn og unge.

Denne måneden får du tilgang til 20 av mine beste aktivitetstips for å sosialisere barn og unge til naturbruk, naturforståelse og det å leve som en del av naturen.

Om du er forelder, besteforelder, tante, onkel, lærer eller på annen måte har ansvar for barn så er det å introdusere barna til naturen noe av det aller viktigste du kan gjøre for dem. Det er en stor, stor gave som de vil ha glede og nytte av hele resten av livet og som vil bære verdier videre inn i framtiden som menneskeheten vil være helt avhengige av for å overleve.

# 10: Penger, følelser og forbruk

Denne måneden får du et intervju med økonomiforenkler Margrete Otto Skar. Margrete er ekspert på å hjelpe mennesker til en gladere og mer avslappet økonomi. Hun er også en av landet beste til å forklare hvordan vår økonomi og penger henger nøye sammen med vår emosjonelle programmering og vår selvfølelse.

Denne måneden får du også tilgang til mine beste affirmasjoner for penger, økonomi og følelser rundt dette.

# 11: Intern eller ekstern tankegang?

Denne måneden får du tilgang til en spennende test som kan kaste lys over om du er ekstern eller intern i din tankegang. Det vil si om du følger ditt eget hjerte og gjør valg som er til det beste for deg, eller om du tar beslutninger fordi du ønsker å tilfredsstille andre og på bakgrunn av hva du tror andre mennesker tenker, ønsker og mener. Du får også noen gode tips på hvordan du kan snu din tankegang fra intern til ekstern.

# 12: Trening, følelser og overskudd

Denne måneden får du et intervju med Lise Johannesen som driver bedriften "Din naturlige treningspartner". Lise har spesialisert seg på utetrening og livsstilsendring for kvinner 50+, og har mange tips å komme med for de av oss som merker at alderen begynner å by på vondter, stivhet og kanskje noen ekstra kilo også.

Denne måneden får du også mine egen treningsplan som kan hjelpe deg å komme igang med gode helsevaner og hjelpe deg til mer fysisk kraft og overskudd.

# 13: Skru på din egen healingkraft.

Denne måneden får du minikurset "Skru på din egen healingkraft". I dette kurset lærer du om hva healing og energiarbeid er, og hvordan denne kraften egentlig er tilgjengelig for oss alle.

Du får også  steg for steg tilgang til "Min måte" å gjøre dette arbeidet på, og jeg formidler min opplevelse og min forståelse av hvordan og hvorfor healing virker.

# 14: Faste - en reset av kroppen din.

Denne måneden får du et intervju med Geir Torgersen som er en av landets beste eksperter på faste som helsebringende metode. Geir har gjennomført en utrolig helsereise selv ved hjelp av faste og ketogent kosthold og deler her grunnprinsippene i faste og hvilke effekter faste har i kroppen.

Denne måneden får du også min egen oppskrift på rense-smootie som virkelig booster ditt immunforsvar og hjelper kroppen din til mindre betennelser, bedre fordøyelse og mer overskudd.

# 15: Barnets Urkraft.

Denne måneden får du tilgang til min workshop "Barnets Urkraft". Her kan du lære om hvordan barn lærer å forstå vår verden og hvilke læringsverdier vi voksne som er rundt barna kan bruke for at barn i størst mulig grad skal få positiv emosjonell programmering og lære seg å leve i sin kraft allerede som barn. Du får også tilgang til E-boken min "30 urkraft-tips til deg som har anvar for et barn".

Bli med videre i vår gruppe på Facebook:

Dersom du velger å henge med videre i URKRAFTPOTALEN videreføres også ditt medlemsskap i vårt eget fellesskap på Facebook hvor jeg svarer på spørsmål, underviser og støtter deg i dine prosesser. Gruppen er lukket og kun tilgjengelig for mine kursdeltakere. Dersom du ønsker å være anonymt med i gruppa er det fullt mulig.

 

Slik kan du få tilgang til URKRAFTPORTALEN:

Trykk på en av de grønne knappene her på siden.

Registrer deg og betal første månedsbeløpet på kr 99,-.

Registrer deg med samme brukernavn, epost og passord som du har fra tidligere i kursportalen.

Det er ingen bindingstid og du kan når som helst velge å avslutte ditt abonnement.

URKRAFTPORTALEN

ABONNEMENT

Kr 99,- / måned i et år.

Ingen bindingstid

Jeg blir med videre

Bli ambassadør for nettkurset URKRAFTREISEN og tjen penger.

Du som har gjennomført URKRAFTREISEN og som nå ønsker å fortsette å jobbe med å utvikle deg selv videre inne i URKRAFTPORTALEN får her et supertilbud om å bli ambassadør for nettkurset mitt URKRAFTREISEN.

Som ambassadør får du mulighet til å anbefale videre og selge nettkurset mitt med en provisjon på hele 30% av salgssummen.

Du får KUN tilgang til å selge nettkurset kontant (ett engangbeløp). Kontantprisen for URKRAFRREISEN er kr 4800,-. Det vil si at du tjener kr 1440,- hver gang du selger et kurs.

Som ambassadør hos meg får du din egen nettside for URKRAFTREISEN hvor salgsknappen linker til et salgsskjema merket med ditt navn. Når du har gjort et salg vil det bli registrert på deg og din provisjon triller inn på din konto.

Ønsker du å vite mer send inn kontaktskjema under og merk det med "Ambassadør".

Varmt velkommen til meg.

Ditt liv er hvordan det føles å være deg.

Jeg er Sylvi Katrin og jeg hjelper deg til bedre følelser slik at du kan finne hjem til din unike urkraft..

Sylvi Katrin Brandsæther er terapeut, coach, naturveileder og foredragsholder og har spesialisert seg på emosjonell læring (følelsesprogrammering) og hvordan dette skaper både muligheter og begrensninger for oss mennesker.

Sylvi Katrin har i over 20 år jobbet med helsefremming, mestring og personlig utvikling. Først gjennom naturbruk, friluftsliv og fysisk aktivitet, og etterhvert også gjennom terapi, mental trening og undervisning. Sylvi Katrin har fagbakgrunn som naturveileder/naturforvalter med påbygningsstudier i folkehelsearbeid, hypnoterapi, EFT-terapi og helsecoaching. Hun har også studert sjamanistisk verdensanskuelse og føler seg hjemme i denne helhetlige  og kraftfulle måten å tenke på.

Som mamma til 4 og med etterhvert stadig flere unge klienter på sitt terapeutkontor har barns følelser og mental helse blant barn og unge blitt et stadig viktigere arbeidsfelt for Sylvi Katrin.

Sylvi Katrin har en svært sterk tilknytning til Nord-Norsk natur og tradisjonell naturbruk her i nord. I mange år har hun jobbet med helsefremming og empowerment ute i Nordlandsnaturen. Sylvi Katrin kombinerer ofte sine evner som hjelper og terapeut med den kraftfulle, gavmilde og gjestfrie naturen og kulturen vi har her nord, og inviterer da sine kunder med ut for å vokse og utvikle seg i nye og spennende retninger.

Sylvi Katrin er opptatt av at terapi og coaching må kombineres med undervisning og læring. Målet er at du skal kunnskap og ferdigheter som gjør at du kan hjelpe deg selv og lede deg selv gjennom nye motbakker i livet.

Mitt mål er ALLTID at du skal lære noe som gir deg bedre og tryggere følelser og som du kan bruke resten av ditt liv for å hjelpe deg selv til mer ro, trygghet, frihet og kjærlighet.

Velkommen til meg !

Klem fra Sylvi Katrin