Velkommen Nord 

Velkommen ut i Naturen

Velkommen inn i Kvinnesirkelen

Kursinnhold

(Med forbehold om mindre justeringer.)

Torsdag 11. mai:

GRUPPEMØTE 1 PÅ ZOOM.  kl 2000 - 2200

Gruppa samles for første gang.

Vi introduserer oss selv og forteller litt om oss selv. Sylvi Katrin presenterer kursets egen nettside. Her finnes alle ressursene til kurset. Oppgaver, lydfiler og videoer.

Vi går gjennom hvordan dere skal bruke ukene som kommer nå til å forberede dere til samlingen i juni. Blant annet vil dere få noen spennende oppgaver som dere skal gjøre i forkant av samlingen.

 

Torsdag 15. juni:

DAG 1 KURSSAMLING I EVJEN

1100 - Ankomst, innsjekk, MAT og luftetur.

1400 - Åpningsseremoni - Vi setter sirkelen og åpner et hellig rom for oss og vår samling.

1500 - Din sjelsoppgave. Hvem er du kommet hit for å være?

1700 - MAT

1830 - Sauna eller havbad for de som ønsker.

2030 - Kveldsrituale med meditasjon

 

Fredag 16. juni 

DAG 2 KURSSAMLING I EVJEN

0800: Morgenrituale for kraft og egenkjærlighet.

1000: Min livsmotstand og min læring / Fryktforløsning.

1300: MAT

1400: Naturvandring med utesitting.

1800: MAT PÅ TUR

1900: Kveldsrituale med Ildseremoni.

 

Lørdag 17. juni:

DAG 3 KURSSAMLING I EVJEN

0800 - Morgenrituale for kraft og egenkjærlighet.

1000 - Egenkjærlighet og healing av selv.

1300 - MAT

1400 - Regresjonsreise tilbake til tidligere inkarnasjoner

1800 - MAT PÅ TUR

1900 - Kveldsrituale med vannseremoni

 

Søndag 18. juni:

DAG 4 KURSSAMLING I EVJEN

0800 - Morgenrituale for kraft og egenkjærlighet.

1000 - Kanalisering. Åpne opp for kommunikasjon med dine guider og guder.

1300 - MAT

1400 - Trommereise. Møt din hjelpeånd.

1700 - MAT

1830 - Badstu / Havbad for den som ønsker

2030 - Kveldsrituale med meditasjon

 

Mandag 19. juni:

DAG 5 KURSSAMLING I EVJEN

Magiske Sørfold - En rundreise i Sørfolds spirituelle naturlandskap.

0900: Avreise fra Tørfjord havn. Båttur ut Sørfoldfjorden med kurs for Rørstad. Vi fisker vår egen lunsj på turen.

1100: Kulturhistorisk og spirituell vandring på Rørstad. Rørstad har vært et åndelig senter i regionen siden jernalderen. Både åsatroens vikinger, naturreligiøse samer og nåtidens kristne har ofret til sine guder og gravlagt sine døde her i mange århundrer. Vi besøker blant annet Rørstad gamle kirke. Denne kirken er over 260 år gammel og er den tredje kristne kirken som er reist på Rørstad. Sylvi Katrin forteller noen av historiene som hører til på Rørstad og guider dere inn i stedets helt særegne og kraftfulle energi. (Se mer info om Rørstad lenger ned på siden)

1400 - Vi koker fisk og spiser ute på Rørstads kritthvite badestrand. De som ønsker å bade har svært fine forhold til det.

1630 - Avreise fra Rørstad med kurs for den vakre bygda Strøksnes.

1800 - 3 retters festmiddag hos vår egen superkokk Hege fra Heges Matopplevelser. Hege ønsker oss velkommen hjem til seg på Strøksnes hvor hun bor sammen med sin fiskermann Kjell Terje. Vi får nydelig mat fra naturens spiskammer tilberedt på Heges kreative vis på hennes utekjøkken as we eat. Maten serveres med en av Nordlands vakreste utsikter - Foldfjorden i kveldssol. (Se mer info om Hege lenger ned på siden)

2100 - Avreise fra Strøksnes med kurs for Tørfjord havn.

 

Tirsdag 20. juni:

DAG 6 KURSSAMLING I EVJEN

0800: Morgenrituale for kraft og egenkjærlighet.

0930: Min powerplan for å bruke min unike kraft.

1130 - Avslutningsseremoni.

1200 - MAT

1300 - Utsjekk og avreise.

 

Torsdag 31. august:

GRUPPEMØTE 2 PÅ ZOOM - kl 2000 - 2200

Delingsmøte og 10-15 min highseat for hver enkelt kursdeltaker hvor hun får hjelp og støtte til sin plan, sitt prosjekt og sin oppgave.

 

Torsdag 28. september:

GRUPPEMØTE 3 PÅ ZOOM - kl 2000 - 2200

Reading Sirkel med medium og spirituell veileder Ina Kvarsvik.

Motta konstruktive beskjeder fra åndeverden gjennom min gode venninne og samarbeidspartner Ina. Ina bor for tiden i Spania og vil gjøre en reading sirkel med dere via zoom. Hva som kommer igjennom kan man jo aldri vite på forhånd, men jeg lover dere en spennende og magisk kveld hvor det vil være langt flere til stede enn bare vår kursgruppe.

 

Torsdag 26. oktober:

GRUPPEMØTE 4 PÅ ZOOM - kl 2000 - 2200

Delingsmøte og 10-15 min highseat for hver enkelt kursdeltaker hvor hun får hjelp og støtte til sin plan, sitt prosjekt og sin oppgave.

 

Torsdag 30. november:

GRUPPEMØTE 5 PÅ ZOOM - kl 2000 - 2200

Delingsmøte og 10-15 min highseat for hver enkelt kursdeltaker hvor hun får hjelp og støtte til sin plan, sitt prosjekt og sin oppgave.

Avslutning av vår magiske reise og vår sirkel og refleksjoner rundt veien videre.

Kursmateriell

Forberedelser

I tiden før du kommer til kurssamlingen i Evjen vil det øke ditt utbytte av samlingen mye om du forbereder deg gjennom å repetere noe av det aller viktigste innholdet fra Naturhealing i Nord.

Under "Forberedelser" finner du noen av videoene og oppgavene fra Steg 4 samt et par meditasjoner/visualiseringer som er hentet fra live-kurs. Skriv ned de svarene som kommer til deg under meditasjonene.

Det er viktig å gjøre disse oppgavene før du kommer til Evjen da vi skal bruke dine oppgavesvar allerede første dagen du er her.

I tillegg har jeg lagt ved lydfilen "Odins datter" her. Lytt til denne så ofte du kan, gjerne daglig i tiden som kommer fram mot samlingen.

Meditasjonslydfilen "Odins datter" er laget for deg som skal legge ut på livsreisen din mot det som er din sjels oppgave og din unike kraft.

Til vår Facebookgruppe

Del 1 - Din unike kraft og din sjelsoppgave

Din unike urkraft og din sjelsoppgave er en kombinasjon eller en komposisjon av alt det du er.

I Del 1 skal du sette sammen alt det du er til et kart. Gjennom å samholde all kunnskap og visdom du har fått om deg selv vil det framkomme mer klart både hva som er din kraft, din sjelsoppgave  og hvilken form den skal ta.

 

Meditasjonslydfil: Kvinnekraft - Møt din kraftfulle urkvinne

Del 2 - Din livsmotstand og din livsbrems (Fryktforløsning)

I del 2 skal vi jobbe med å veksle inn din største livsmotstand til kraft. Videoen under gir deg en intro samt at den gir deg oppgaven med å skrive ned hva du har lært av det som er din største livsmotstand.

 

I tillegg skal vi jobbe med å forløse det som er din største livsbrems. Hva er det som stopper deg fra å ta i bruk din største kraft. Under timene i lavvuen skal vi gå rett på sak og forløse disse bremsene sammen.

Del 3 - Egenkjærlighet og healing av selv

Under DEL 3 skal vi jobbe med fire svært kraftfulle steg til selvkjærlighet.  Selvkjærlighet er en svært viktig nøkkel for å kunne ta din unike og fulle kraft i bruk.

Gjennom disse stegene mot selvkjærlighet vil du oppleve mye healing av gamle sår også.

Til DEL 3 følger det mange oppgaver.  Disse oppgavene er helt nødvendige for at du skal kunne implementere selvkjærlighet i deg selv og i ditt liv.

 

Del 4 - Kanalisering og visjoner

Kanalisering er en spirituell praksis som handler om å hente informasjon og veiledning fra noe som er større enn deg selv. Dette er tilgjengelig for oss alle bare vi åpner opp for det.

Spirit ønsker at du skal lykkes med å bruke din unike kraft og gjøre din sjelsoppgave her på jorden. Spirit vil dermed hjelpe deg, støtte deg og veilede deg dersom du ber om det og åpner opp for det. Dette er en stor gave.

I DEL 4 skal vi jobbe med å forstå og lære kanalisering og vi skal få et grunnlag for å hente ned våre egne framtidsvisjoner.

Meditasjonslydfil: Møt din hjelper fra Åndeverden

Del 5 - Powerplan for din unike urkraft

I DEL 5 skal vi sette opp det som er din powerplan for hvordan du skal ta i bruk din unike urkraft. Du har kommet hit for å være din helt unike kraft og som kjent - kraft finnes egentlig ikke før den tas i bruk og settes i verk gjennom din sjelsoppgave.

Mange kjenner på motstand når det gjelder å ta i bruk sin kraft og gjøre sin oppgave. Andre underkjenner sin oppgave og trenger å jobbe med å sette verdi på seg selv. Atter andre er redd for å gjøre noe alene, altså utenfor sin flokk og vil bruke mye energi for å sikre seg "samarbeidspartnere" som ikke fungerer.

Så i DEL 5 skal det handle om hvordan DU setter DIN energi bak DIN unike kraft og kommer i gang med DIN sjelsoppgave slik at DIN energien kan få begynne å vokse.

Meditasjonslydfil: Menneskebarnets Urkraft

Har du spørsmål underveis kan du stille dem når vi har Zoom-møter, eller inne på vår gruppe på Facebook.

Som kurskunde har du også mulighet til å bestille 1:1 timer hos meg dersom du ønsker det.

Ta kontakt på epost sylvikatrin@sylvikatrin eller på telefon 90727655.

 

Klem fra Sylvi Katrin