Hypnoselydfilen "Min fantastiske CellRESET-reise" er nå sendt til din innboks. Om du ikke finner den der kan du sjekke ditt søppelfilter. Lytt til filen så ofte du kan og helst hver dag de første 3 ukene. Dette vil hjelpe deg å nå ditt mål om bedre helse og sunnere livsstil med CellRESET.

Dette klarer du - Jeg heier på deg!

 

I dag får du også hele 40% rabatt på 3 av mine hypnoselydfiler dersom du trenger hjelp til å gå ned i vekt. Du betaler KUN kr 89,- pr lydfil. Klikk på knappene under for å få mer informasjon og for å legge inn din bestilling. Tilbudet gjelder kun den første dagen etter at du mottok din gratisfil.

NB! Skiv inn rabattkodene med store bokstaver.

Sylvi Katrin Brandsæther

Hypnoterapi, EFT-Terapi, Helsecoaching og Kostholdsveiledning

Jeg er spesialist på å hjelpe folk til bedre følelser. Det er egentlig det det handler om - hvordan du føler deg. - Glede, frihet, trygghet, ro i sjelen, lykke, mestring, kjærlighet...... Det er de beste følelsene som livet har og by på. Ønsker du et liv fylt av masse slike gode følelser hver eneste dag. Da kan jeg hjelpe deg.

Jeg jobber også med helsefremming og sykdomsforebygging ute på bedrift. Kurs og foredrag om tema som stresshåndtering, positiv ledelse og motivasjon leverer jeg i tillegg til 1:1 coaching med ansatte og ledere.

Dersom du ikke bor i nærheten av klinikken min på Fauske, kan du jobbe med meg via nettet. Stadig flere og flere kunder velger denne løsningen. Det er enkelt, billigere og det tar mindre tid enn å reise til mitt kontor. Jeg bruker Skype eller Zoom så alt du trenger for å jobbe med meg er en PC, et nettbrett eller en smarttelefon med netttilgang. Du kan også velge et av mine onlinekurs.

Mer info om Sylvi Katrin