Mona's Minikurs

Massasje - Berøring - Pust

Velkommen til Mona Melands minikurs i egenmassasje, berøring og pust. Her får du noen enkle og effektive øvelser som du kan gjøre selv når du enn måtte trenge det. Øvelsene har som mål å slippe spenninger og skape ro og flyt i kroppen og i sinnet.

To øvelser for mer egenomsorg og kjærlighet.

Enkel ansiktsmassasje for både ansiktet, munnen, hals og ører.  Forfriskende avspenning.

Hjertepust - Hjelper deg til å finne roen, stilne tankene og skape harmoni.

Hei - jeg er Mona.

Jeg har drevet Hjertero og Livsglede siden 2013.

Ved å bruke veiledning ift avspenning og pust og utøve berøringsteknikker og massasje ønsker jeg å bidra til å løsne på opplevelsen av "tidsklemma" og "flinkis-jaget".  Vi er så mye mer enn våre anspente muskler som gir vondter på ulike vis.

Min bakgrunn er allsidig både i forhold til livserfaring og utdanning innenfor tankemønster, kropp og helse Jeg har alltid hatt stor interesse for mennesket og har alltid ønsket å jobbe med mennesker.

Jeg ble arbeidsufør etter en trafikkulykke i 1997 og har med små skritt jobbet meg opp og frem. Livet har vært lærerikt.

Mitt livs erfaring er ikke noe fasitsvar, men likevel et eksempel på at det går å reise seg.  Ønsket mitt er å bidra med å styrke, motivere mennesker innenfra og ut, ved å lytte, inspirere og tilby ulike behandlingsformer. Dele ord, erfaringer, tanker og teknikker som kan være til hjelp for deg til både å kjenne indre ro, minke stress og spenning og å kjenne på økt livsglede.

Jeg ønsker å formidle at det er mulig å "flytte fjell"-blokkeringer som hindrer oss i å tro på oss selv og våre innerste drømmer, det er mulig å se sin egen unike verdi, det er mulig styrke troen på seg selv, det er mulig at du rett og slett kan være mer glad i deg selv.

Jeg vil ha mer inspirasjon fra VÅRLØSNINGEN.

Legg inn navn og epostadresse og bli med å gjør våren 2023 til din beste vår.