Klumpen i magen. Søvnløse netter. Spenningen i nakken. Sårheten og lengselen i hjertet. Hvileløse og evigvarende bekymringer - for barna, for helsen, for økonomien eller for framtiden. Følelsen av å ikke strekke til. Å ikke være god nok. Utenfor. Alene. Liten. Redd og urolig. Sliten og stressa over alt som skulle være gjort og alt du ikke rekker eller klarer ..........

Alle har vi en eller flere slike følelser vi bærer med oss gjennom livet.

Nå er tiden inne for å slippe taket og sette deg selv fri.

Nye, gode, trygge og herlige følelser venter på DEG.

Jeg er Sylvi Katrin.

Jeg hjelper deg slik at du kan leve med gode og trygge følelser.

Slik hjelper jeg deg:

Slik hjelper jeg deg (kortversjonen):

Steg 1:  Lage en god oversikt over din status og ditt/dine problem og de følelsene som stopper deg og forstyrrer deg.

Steg 2: Forløse/fjerne dine gamle og negative følelsesprogrammeringer og rydde i ditt sinn.

Steg 3: Forberede deg og sinnet ditt på å lage nye emosjonelle spor og nytt fokus.

Steg 4: Skape og forme dine nye emosjonelle spor og ditt nye fokus.

Steg 5: Trene og undervise deg slik at du får best mulig forutsetninger for å lykkes og slik at du kan hjelpe deg selv å mestre følelser for resten av livet.

Steg 5: Utforme en solid plan for din vei videre.

Dette kan bli dine resultater og ditt nye liv:

Dine resultater (kortversjonen):

Motivasjon, løsninger og muligheter.

Mer latter, frihet og kjærlighet.

Mer ro, trygghet og klarsyn.

Bedre selvfølelse og mer egenkjærlighet.

Bedre og tryggere relasjoner.

En roligere og sunnere kropp.

Bedre selvfølelse og mer egenkjærlighet.

Mer energi, tiltakslyst og livsglede.

Mer mot og kraftfullhet.

Verdifull og livsvarig kunnskap om livsmestring.

Slik jobber vi sammen:

Nettkurs og/eller privattimer:

Under kan du lese mer om innholdet i de ulike kursmodulene, hvilke hypnoselydfiler du får tilgang på som kursdeltaker og hvordan kurset er lagt opp som en superstøtte til dine terapi- og coachingtimer med meg. Dette er en fantastiske kombinasjon som virkelig gir deg mye læring og mange nyttige verktøy samtidig som du kommer dypt under utfordringene fine og får varige nye løsninger.

Ny kursmodulene slippes annenhver uke (14 dager mellom hver modul), mellom kursmodulene kan du velge å ha terapi/coachingtimer med meg. Tilsammen 16 uker.

Du kan også velge å bare ha terapi/coachingtimer. Vi vil da sette opp disse timene med ca 1 ukes mellomrom.


Innhold i nettkurset "Sett deg selv fri!":

Kursmodul 1:  Hvordan har du det? Hva trenger du egentlig nå?

Bli bedre kjent med dine problemspor og følelsene som stopper deg. Få også en oversikt over hva som er dine egentlige ønsker og behov.

Hypnoselydfil 1: "Indre healing"


Kursmodul 2:  Innføring i Faster EFT.

Hvordan fungerer hjernen og sinnet ditt egentlig og hvorfor er det så lett å ramle tilbake til gamle følelser og handlingsmønster. Forstå din emosjonelle programmering/følelseslæring og lær hvordan du kan slippe tak i de følelsene som du ikke lenger trenger og som holder deg tilbake.

Hypnoselydfil 2: "Heal ditt indre barn"


Kursmodul 3:  Ta styringen i eget liv.

Våre tanker er vår virkelighet og måten vi bærer våre erfaringer i sinnet på. Tankene danner grunnlaget for våre følelser, kroppsresponser og våre reaksjoner og handlinger. Lær å lede selv på en god og hensiktsmessig måte gjennom enkle og effektive metoder for tanketrening og selvcoaching.

Hypnoselydfil 3: "Ankre dine gode lederegenskaper"

Hypnoselydfil 4: "Snu den vonde følelsen på 1 - 2 - 3"


Kursmodul 4:  Bygg dine nye livsspor.

Den kule delen av reisen. Å bygge nye spor handler å skape nye emosjonelle læringer i sinnet ditt som fokuserer på hvordan livet ditt er når alt er som det skal være. Dette er krevende men utrolig tilfredsstillende og sjelsettende å jobbe med.

Hypnoselydfil 5: "Jeg er ! "


Kursmodul 5:  Innføring i meditasjon og intuisjon.

Å mestre det å sette deg selv i en meditativ sinnstilstand vil gi deg mange fordeler både fysisk og mentalt:

 • Avspenning og avslapping
 • Redusert tankekjør
 • Mindre stress og uro
 • Bedre fokus og konsentrasjon
 • Mer tilstedeværelse og bevissthet
 • Økt selvtillit og bedre selvfølelse.

Meditasjon åpner opp for den gode dialogen med deg selv og for å ta i bruk din egen intuisjon. Gjennom meditasjon lærer du deg å ha mer tillit til hva din indre stemme forteller deg og til å slippe taket i frykt og leve etter ditt eget hjerte. På workshopen lærer du grunnleggende meditasjonsteknikker som er enkle å anvende i din hverdag. I tillegg lærer du øvelser for å trene din intuisjon og for å lytte til din indre stemme.

Hypnoselydfil 6: "En herlig pust i bakken"

Hypnoselydfil 7: "Lytt til din indre stemme"

Hypnoselydfil 8: "Møt din hjelper"


Kursmodul 6: Filosofi og perspektiver.

Ro og trygghet kan man aldri skape gjennom hardt arbeid. Dette er en utbredt misforståelse i vår vestlige verden. Lær hvordan du kan skape ro og trygghet innenfra i en hver situasjon gjennom å velge tenkemåter og perspektiver som tåler at livet "rokker båten din".

Hypnoselydfil 9: "Aksept, tilgivelse og takknemlighet"


Kursmodul 7: Fyll opp dine kraftsenter.

Du lever på mange nivåer – både fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig og i tett samspill med dine omgivelser og din flokk. For å hente ut din kraft og for å gjøre dine sjelsgjerninger er det derfor grunnleggende at du anerkjenner din helhet og gir næring til dine kraftsenter.

 • Kroppen din og din fysiske helse
 • Følelsene dine og din psykiske helse
 • Din naturkontakt og din åndelighet
 • Dine relasjoner og dine fellesskap

Kursmodul 8: Gjennomføringskraft, motivasjon og veien videre.

I siste modul skal du lage en god plan for veien videre og jobbe med å bygge opp din emosjonelle og mentale motivasjon og gjennomføringskraft. Du skal også se deg tilbake på den reisen du har vært igjennom og evaluere det du har gjort og det du har lært.


Etter kursmodulene: En Bonusgave hver måned resten av året.


Dette sier tidligere kunder hos Sylvi Katrin:

 • Dette sier Anne-Mette Strand

  “Sylvi Katrin er en fantastisk dyktig coach som forklarer  godt, har mange eksempler, mye egenerfaring og er utrolig kunnskapsrik. Det var spennende å følge hennes undervisning. Jeg anbefaler dette kurset fordi du får masse kunnskap og en dedikert coach.”

   

 • Dette sier Kari Henriksen

  “Kurset ble en restart til å ta de valgene som er bra for meg. Min beste læring var å få fokus på mine beste lederegenskaper og bruke dem til å bli en bedre sjef for meg selv, og at mine hverdagsvalg fører meg til mitt mål.”

   

 • Dette sier Liv Ingebriktsen

  “Sylvi Katrin er ikke bare terapeut og tanketrener, men et menneske med en inderlig varme. Du merker umiddelbart at hun er glad i mennesket og at hun helhjertet går inn for å hjelpe deg i riktig retning. Tusen takk Sylvi Katrin. Du ble min redning, og jeg jobber fokusert hver dag med det verktøyene du gav meg.”

   

 • Dette sier Jorunn Løding

  Jeg har fått mange gode verktøy på veien mot å få mer energi og bedre selvfølelse. Noen av disse verktøyene mester jeg etterhvert godt, og jeg er veldig fornøyd med at de fungerer godt for meg. Jeg er blitt en gladere person som kan finne fram positive tanker i situasjoner der jeg før “gravde meg ned” i negative tankemønster. Jeg har oppnådd en stor grad av bevissthet rundt min egen person og hva det betyr å være meg selv og at jeg er den viktigste personen i mitt liv. Jeg har en svært god opplevelse av å jobbe med Sylvi Katrin. 

   

 • Dette sier Laila Johnsen

  “Jeg har fått endret mye på min livsstil og hverdag. Helsen er mye bedre og jeg har fått mye mer energi. Er mer bevisst på at egen innsats styrer min framtid. Å skifte fokus har vært avgjørende for meg i tillegg til å øke min kunnskap om kosthold. Jeg har fått mye bedre selvtillit og ivaretar nå egne behov og ønsker. Jeg er nå sjef i eget liv og har fått motivasjon til videre læring og mer kunnskap. Sylvi Katrin som coach er empatisk og gir gode råd og tilbakemeldinger. Hun er resultatorientert og har bidratt til at jeg har funnet løsninger ut fra min situasjon. Vi har samarbeidet godt både gjennom latter og gråt. Veldig bra å få muligheten til dette fra eget hjem via Skype, ellers måtte jeg reist og bodd borte for å få slik veiledning.”

Hva koster det og hva får du?


Innholdet i PAKKE 3 måned for måned (kortversjonen):

Modul 1 av nettkurset - Hvordan har du det og hva trenger du egentlig nå?

Time 1 med Sylvi Katrin

Modul 2 av nettkurset: Innføringskurs i Faster EFT

Time 2 med Sylvi Katrin

Modul 3 av nettkurset: Ta styringen i eget liv.

Time 3 med Sylvi Katrin

Modul 4 av nettkurset: Bygg dine nye livsspor

Time 4 med Sylvi Katrin

Modul 5 av nettkurset: Minikurs i meditasjon og intuisjon.

Modul 6 av nettkurset: Filosofi og perspektiver

Time 5 med Sylvi Katrin

Modul 7 av nettkurset: Fyll opp dine kraftsenter.

Modul 8 av nettkurset: Gjennomføringskraft, motivasjon og veien videre.

Time 6 med Sylvi Katrin

Bonusgave: Meditasjonslydfil for barn "Sove godt".

Dette er lydfilen som både hjelper barnet til å falle i dyp og rolig søvn og som hjelper barnet til bedre selvfølelse og bedre selvbilde. En herlig meditasjon som også mange voksne setter pris på.

Bonusgave: Terapeutens beste tips for bedre relasjoner (PDF/video).

Dine relasjoner er på mange måter et speilbilde av deg selv. Lær hvordan du ved å gjøre noen enkle endringer i framgangsmåter, tenkemåter og i din kommunikasjon kan få bedre, tryggere og mer kjærlighetsfylte relasjoner.

Bonusgave: Meditasjonslydfil for deg som er mamma eller han ansvar for andres barn "Mammakraft".

Dette er lydfilen som både hjelper til mer ro og trygghet i mammarollen og som gir deg støtte fra Moder Jord og de universelle feminine energiene.

Bonusgave: Terapeutens beste kostholdstips (PDF/video).

Du blir hva du spiser! Ikke bare i kroppen din og i den fysiske helsen din, men også i følelsene dine og i ditt psykiske velbehag. Lær mer om feelgood-kosthold og hvorfor følelser blir påvirket av hva du spiser og drikker.

Bonusgave: Meditasjonslydfil for barn "Kroppen min".

Denne herlige meditasjonslydfilen maler et spennende og morsomt bilde av hvordan barnets kropp fungerer, hva den trenger og hva som er godt for kroppen. Barnet lærer å føle kjærlighet til egen kropp og bygger et ønske om å ta godt vare på seg selv og kroppen sin.

Bonusgave: Terapeutens beste tips for fysisk aktivitet (PDF/video).

Du er laget for å være i bevegelse. Lær mer om hvordan fysisk aktivitet påvirker din helse både fysisk og psykisk og få noen smarte tips på hvordan du kan utøve hverdagsaktivitet på ditt nivå.

Bonusgave: Meditasjonslydfil som reduserer stressfølelsene i din hverdag "Slapp av på 15 minutter".

En kort og effektiv meditasjonslydfil som hjelper deg til å redusere stressfølelsene i din hverdag når du trenger det. Bruk den hjemme, på jobben, på bussen og ellers når du trenger å finne mer ro og avslapping.

Bonusgave: 20 aktivitetstips for barn i naturen.

I 20 år har jeg arbeidet med helsefremming og personlig utvikling gjennom naturbruk og naturkontakt. Naturen er vårt beste terapirom og barn som sosialiseres til aktivitet ute i naturen får med seg en verdifull og viktig gave for resten av livet. Lær noen morsomme og lærerike måter du kan gi denne gaven videre til de barna som du er glad i.

 

Kanskje tenker du: "Jeg har ikke tid."

Hver uke kommer du til å bruke max 2 timer av tiden din sammen med meg eller ved å gjennomgå kursvideoer til nettkurset. I tillegg må du jobbe med oppgaver hjemme mellom hver time. Du kommer langt hvis du setter av 3 x 30 minutter til hjemmeoppgaver hver uke. Tiden du da bruker på å sette deg selv fri:

120 min terapi/undervisning + 90 min oppgaver  = 3,5 timer

3,5 timer i uka = 2 % av tiden din.

Denne tiden kommer til å bli din mest verdifulle tidsinvestering noen sinne.

 

Kanskje tenker du: "Jeg får det sikkert ikke til."

I de årene jeg har jobbet som veileder, terapeut og coach har jeg veiledet flere hundre personer gjennom disse stegene og denne prosessen med å endre sine emosjonelle programmer. Vi mennesker er mer lik enn forskjellig, og selv om problemene er ulike er mekanismen den samme for alle.  Terapeuter, leger og andre hjelper gir aldri behandlingsgarantier, men alle har evner til å oppnå bedre og tryggere følelser. Det kreves selvfølgelig en innsats fra deg på den måten at du må gjøre hjemmeoppgavene, møte på alle timene, se videoene og lytte til lydfiler. Men jeg er der hele veien og hjelper deg, veileder deg, pusher deg og støtter deg. Vi jobber sammen mot dine mål og dine ønsker. Dette klarer du garantert.

 

Kanskje tenker du: "Jeg har ikke råd."

Min timepris på enklettimer er kr 990,-

Dette er verdien av av den største pakken (PAKKE 3):

6 stk 1:1 timer med Sylvi Katrin á kr 990,-  = kr 5940,-.

8 stk kursmoduler (ca 50 videoer) á kr 990,-  = kr 7920,-

10 stk hypnoselydfiler á kr 150,-  =  kr 1500,-

Undervisningsmateriell på PDF  =  kr 1500,-

Bonusgaver = kr 2000,-

TOTALT:  KR 18860,-

DIN PRIS:  KR 9990,-

Dette tilsvarer en timepris på ca KUN kr 525,- inkludert lydfiler og alt materiell.

Dersom du fordeler prisen gjennom hele det året hvor du har tilgang på alle videoer og lydfiler i kursportalen utgjør det mindre enn en daglig kaffekopp på bensinstasjonen - Det er en veldig god investering.

 

Kanskje tenker du: "Jeg trenger mer info før jeg bestemmer meg."

For deg som ikke har hatt timer sammen med meg tidligere er det mulig å booke en gratis og uforpliktende konsultasjonstime hvor du kan lufte dine problemstillinger og hvor jeg svarer på alle eventuelle spørsmål som du måtte ha rundt det å jobbe sammen med meg. Klikk på knappen til høyre og book din time i dag. Merk din booking med "Ny kunde Gratistime".

Bestill gratistime

Hvis du aldri tidligere har vært hos en terapeut eller en coach kan det være at du føler deg usikker på hva coaching og terapi egentlig går ut på, hvilke terapiformer som blir brukt, og hvordan samarbeidet mellom en terapeut og en klient foregår. Klikk på knappen til høyre og les mer om terapi og coaching.

Terapi og Coaching

Kanskje lurer du på om en terapeut har taushetsplikt og hvilke etiske retninglinjer som gjelder for terapeuter? Terapeuter har samme krav til taushetsplikt og forvaltning av personvernet som alt annet helsepersonell. Vårt arbeid er omfattet av "Loven om alternativ behandling" og "Helsepersonelloven". Du kan føle deg helt trygg på at alle opplysninger som du deler med meg blir behandlet 100% konfidensielt og profesjonelt. Jeg er forøvrig tilsluttet Norgen Landsforbund av Homøopraktikere (NLH). Vedtekter, etiske regler og fagkrav som medlemmene i NLH er underlagt er godkjent av Helsedirektoratet.

Varmt velkommen til meg.

Ditt liv er hvordan det føles å være deg.

Jeg er Sylvi Katrin og jeg hjelper deg slik at du kan leve med gode og trygge følelser.

Sylvi Katrin Brandsæther er terapeut, coach, naturveileder og foredragsholder og har spesialisert seg på emosjonell læring (følelsesprogrammering) og hvordan dette skaper både muligheter og begrensninger for oss mennesker.

Sylvi Katrin har i over 20 år jobbet med helsefremming, mestring og personlig utvikling. Først gjennom naturbruk, friluftsliv og fysisk aktivitet, og etterhvert også gjennom terapi, mental trening og undervisning. Sylvi Katrin har fagbakgrunn som naturveileder/naturforvalter med påbygningsstudier i folkehelsearbeid, hypnoterapi, EFT-terapi og helsecoaching.

Som mamma til 4 og med etterhvert stadig flere unge klienter på sitt terapeutkontor har barns følelser og mental helse blant barn og unge blitt et stadig viktigere arbeidsfelt for Sylvi Katrin.

Sylvi Katrin har en svært sterk tilknytning til Nord-Norsk natur og tradisjonell naturbruk her i nord. I mange år har hun jobbet med helsefremming og empowerment ute i Nordlandsnaturen. Sylvi Katrin kombinerer ofte sine evner som hjelper og terapeut med den kraftfulle, gavmilde og gjestfrie naturen og kulturen vi har her nord, og inviterer da sine kunder med ut for å vokse og utvikle seg i nye og spennende retninger.

Sylvi Katrin er opptatt av at terapi og coaching må kombineres med undervisning og læring. Målet er at du skal kunnskap og ferdigheter som gjør at du kan hjelpe deg selv og lede deg selv gjennom nye motbakker i livet. Sylvi Katrin har derfor tilrettelagt en rikholdig samling av treningsvideoer og undervisningsvideoer (ca 50 videoer) som støtter hennes kunder på en fantastisk måte også etter at samarbeidet er over.

Mitt mål er ALLTID at du skal lære noe som gir deg bedre og tryggere følelser og som du kan bruke resten av ditt liv for å hjelpe deg selv til mer ro, trygghet, frihet og kjærlighet.

Velkommen til meg !

Klem fra Sylvi Katrin

Behandling hos Sylvi Katrin:    Jeg, og alle som er knyttet til dette arbeidet, fremstiller ingen påstander, løfter eller garantier, og stiller verken diagnoser eller behandler spesifikke lidelser eller problemer. Du er selv ansvarlig for å sørge for din egen medisinske behandling og pleie. Jeg anbefaler alltid at du konsulterer din fastlege når det gjelder helseproblemer og medisinsk behandling.