Terapeut, coach og foredragsholder Sylvi Katrin kommer til Bodø 25. - 26. november og gir 2 spennende og lærerike kveldskurs for deg som har lyst på læring og inspirasjon for å utvikle deg selv mentalt, emosjonelt og spirituelt.

 

Workshop 1:  Sett deg selv fri !

Alt handler om hvordan det føles å være deg. Dette er workshopen hvor du lærer å sette deg selv fri fra de vanskelige og tunge følelsene. Stress, bekymring, uro, sorg, sinne og nedstemthet finnes i oss alle og er en del av livet. Men det å kunne hjelpe seg selv over livets kneiker og opp de bratte bakkene er GULL. Under denne workshopen skal vi gjennom de 4 F'ene. Du lærer om:

 1. Faster EFT

Hvordan fungerer hjernen og sinnet ditt egentlig og hvorfor er det så lett å ramle tilbake til gamle følelser og handlingsmønster. Forstå din emosjonelle programmering/følelseslæring og lær hvordan du kan slippe tak i de følelsene som du ikke lenger trenger og som holder deg tilbake.

2. Feelgood - tanketrening.

Våre tanker er vår virkelighet og måten vi bærer våre erfaringer i sinnet på. Tankene danner grunnlaget for våre følelser, kroppsresponser og våre reaksjoner og handlinger. Lær å lede selv på en god og hensiktsmessig måte gjennom en enkel og effektiv treningsmetode.

3. Filosofi og perspektiver.

Ro og trygghet kan man aldri skape gjennom hardt arbeid. Dette er en utbredt misforståelse i vår vestlige verden. Lær hvordan du kan skape ro og trygghet innenfra i en hver situasjon gjennom å velge tenkemåter og perspektiver som tåler at livet "rokker båten din".

4. Følg DITT hjerte.

Du er!    -     Det er en vanskelig oppgave for oss mennesker å bare være oss selv. Lær noen bevissthetsøvelser som hjelper deg til å se mer av din vakre sjel slik den nå kommer til uttrykk i deg. Lær også hvordan du kan trene på å velge kjærlighet.

Deltakerne får kurshefte med etter kurset.

NB!  Denne workshopen er IKKE et terapiopplegg eller et opplegg for krevende mentale øvelser, men en workshop hvor du kan lære grunnleggende ferdigheter, tenkemåter og enkle teknikker for livsmestring samt gode og trygge følelser i din hverdag.

Workshop 2: Meditasjon og Intuisjon.

Å mestre det å sette deg selv i en meditativ sinnstilstand vil gi deg mange fordeler både fysisk og mentalt:

 • Avspenning og avslapping
 • Redusert tankekjør
 • Mindre stress og uro
 • Bedre fokus og konsentrasjon
 • Mer tilstedeværelse og bevissthet
 • Økt selvtillit og økt selvfølelse

Meditasjon åpner opp for den gode dialogen med deg selv og for å ta i bruk din egen intuisjon. Gjennom meditasjon lærer du deg å ha mer tillit til hva din indre stemme forteller deg og til å slippe taket i frykt og leve etter ditt eget hjerte. På workshopen lærer du grunnleggende meditasjonsteknikker som er enkle å anvende i din hverdag. I tillegg lærer du øvelser for å trene din intuisjon og for å lytte til din indre stemme.

Workshopen egner seg for alle, også for de som aldri har meditert tidligere.

Under workshopen går vi gjennom følgende læring:

 • Hva er meditasjon og intuisjon?
 • Pusten din.
 • 3 teknikker for meditasjonsfordypning.
 • Guidet meditasjon.
 • Fri meditasjon.
 • Stille spørsmål til din underbevissthet under meditasjon.
 • Naturmeditasjon
 • Trommemeditasjon.
 • Hvordan etablere din egen meditasjonspraksis.
 • Meditasjonssirkler og meditasjonsfellesskap.

Deltakerne får med seg kurshefte samt disse 3 meditasjonslydfilene:

 • En liten pust i bakken.
 • Lytt til din indre stemme.
 • Møt din hjelper/guide fra åndeverden.

NB!  Denne workshopen er IKKE et terapiopplegg eller et opplegg for krevende mentale øvelser, men en workshop hvor du kan lære grunnleggende ferdigheter, tenkemåter og enkle teknikker for livsmestring samt gode og trygge følelser i din hverdag.

Bli med på kurs dersom du:

 • Er klar for en frigjørende og inspirerende vitamininnsprøytning i hverdagen.
 • Har vanskelige, forstyrrende eller tunge tanker og følelser som står i veien for deg.
 • Har en hverdag preget av stress, uro, fysiske spenninger eller søvnproblemer.
 • Har utfordringer i relasjonene dine.
 • Ønsker deg mer latter, frihet og kjærlighet.
 • Ønsker deg mer ro, trygget og klarsyn.
 • Trenger ny motivasjon, nye løsninger og nye muligheter.
 • Har lyst til å lære noe nytt og gi deg selv en spennende og nyttig gave for resten av livet.

Dersom du kan kjenne deg igjen i noen av punktene over vil de to workshopdagene  absolutt være en nyttig verktøykasse og en spennende skattekiste å utforske for deg.

WORKSHOP 1


Sett deg selv fri !

TID: 25. november kl 1700 - 2100

STED: Gløden Velværesenter, Gidsken Jakobsen vei ned 28-32, Bodø

PRIS: Kr 990,-

Servering av kaffe, te, litt snacks.

Ta med notatbok, penn, vannflaske, yogamatte/underlag, pledd og pute.

Ha på ledige klær og varme sokker.

Bindende påmelding.

Kun 20 plasser.

Påmelding Workshop 1

WORKSHOP 2


Meditasjon og Intuisjon.

TID: 26. november kl 1700 - 2100

STED: Gløden Velværesenter, Gidsken Jakobsen vei ned 28-32, Bodø

PRIS: Kr 990,-

Servering av kaffe, te, litt snacks.

Ta med notatbok, penn, vannflaske, yogamatte/underlag, pledd og pute.

Ha på ledige klær og varme sokker.

Bindende påmelding.

Kun 20 plasser.

Påmelding Workshop 2

Dersom du melder deg på begge workshopene får du en spesialpris som gjør at du sparer hele 560 kroner.

Få med deg hele 8 timer undervisning, 2 kurshefter, 3 meditasjonslydfiler og begge kurskveldene for KUN KR 1330,-.

Påmelding Workshop 1 og Workshop 2

Dette sier tidligere kursdeltakere hos Sylvi Katrin:

 • Dette sier Anne-Mette Strand (47)

  «Sylvi Katrin er en fantastisk dyktig coach som forklarer  godt, har mange eksempler, mye egenerfaring og er utrolig kunnskapsrik. Det var spennende å følge hennes undervisning. Jeg anbefaler dette kurset fordi du får masse kunnskap og en dedikert coach.»

   

 • Dette sier Audhild Martinsen (65)

  «Jeg er utrolig takknemlig for å ha blitt kjent med Sylvi Katrin og for at jeg valgte å ta dette kurset. Gjennom kurset har jeg blitt bedre kjent med meg selv og lært å stole på meg selv og livet.»

   

 • Dette sier Kari Henriksen (57)

  «Kurset ble en RESTART til å ta de valgene som er bra for meg. Min beste læring var å få fokus på mine beste lederegenskaper og bruke dem til å bli en bedre sjef for meg selv, og at mine hverdagsvalg fører meg til mitt mål.»

   

 • Dette sier Christina Johansen (36)

  «Ved å delta på workshop hos Sylvi Katrin fikk jeg mange Aha-opplevelser. Jeg fikk både ny kunnskap og oppfriskning av gammel kunnskap. Jeg fikk en ny gnist, og fornyet lyst til å ta tak i utfordringer. Workshopen ga meg mange verktøy jeg kan bruke videre i tillegg til større bevisstgjøring.»

   

 • Dette sier Liv Ingebriktsen

  «Sylvi Katrin er ikke bare terapeut og tanketrener, men et menneske med en inderlig varme. Du merker umiddelbart at hun er glad i mennesket og at hun helhjertet går inn for å hjelpe deg i riktig retning. Tusen takk Sylvi Katrin. Du ble min redning, og jeg jobber fokusert hver dag med det verktøyene du gav meg.»

   

Jeg er Sylvi Katrin og jeg er ekspert på å snakke om følelser.

Ditt liv er hvordan det føles å være deg.

Sylvi Katrin Brandsæther er terapeut, coach, naturveileder og foredragsholder og har spesialisert seg på emosjonell læring (følelsesprogrammering) og hvordan dette skaper både muligheter og begrensninger for oss mennesker.

Sylvi Katrin har i over 20 år jobbet med helsefremming, mestring og personlig utvikling. Først gjennom naturbruk, friluftsliv og fysisk aktivitet, og etterhvert også gjennom terapi, mental trening og undervisning. Sylvi Katrin har fagbakgrunn som naturveileder/naturforvalter med påbygningsstudier i folkehelsearbeid, hypnoterapi, EFT-terapi og helsecoaching.

Som mamma til 4 og med etterhvert stadig flere unge klienter på sitt terapeutkontor har barns følelser og mental helse blant barn og unge blitt et stadig viktigere arbeidsfelt for Sylvi Katrin.

Sylvi Katrin har en svært sterk tilknytning til Nord-Norsk natur og tradisjonell naturbruk her i nord. I mange år har hun jobbet med helsefremming og empowerment ute i Nordlandsnaturen. Sylvi Katrin kombinerer ofte sine evner som hjelper og terapeut med den kraftfulle, gavmilde og gjestfrie naturen og kulturen vi har her nord, og inviterer da sine kunder med ut for å vokse og utvikle seg i nye og spennende retninger.

Sylvi underviser med humor og i samhandling med sitt publikum. Du vil under kurs med Sylvi Katrin derfor få mye førstehåndsopplevelse samt en og annen interessant aha-opplevelse som kaster lys over hvem du er i din følelsesprogrammering, og hvor utrolig effektivt vi mennesker egentlig lærer gjennom følelsene våre.

Mitt mål er ALLTID at du skal lære noe som gir deg bedre følelser og som du kan bruke resten av ditt liv for å hjelpe deg selv til mer ro og trygghet.

Velkommen til meg !

Klem fra Sylvi Katrin