Velkommen til min kursportal

Her er din gave som du fikk med på kjøpet.

Vektreduksjon med hypnose.

Du får her tilgang på de 4 hypnoselydfilene som jeg i flere år har brukt til å støtte mennesker som ønsker seg en vektreduksjon. Helse er en viktig del av din kraft. Vi har alle ulike kropper med forskjellig form og størrelse. Det er selvfølgelig ikke meningen at alle skal være like, men usunn overvekt er et signal om at kraften din av en eller annen grunn er svekket. Sannsynligheten for at denne grunnen ligger i din følelseslæring er veldig stor.

Mat er følelser og de første emosjonelle programmer med mat som tema lærer vi allerede mens vi er nyfødte spedbarn. Det er dermed i de fleste tilfeller slik at de emosjonelle programmene hindrer oss fra å gå varig ned i vekt. Gjennom å bruke hypnose kan du hjelpe ditt ubevisste sinnet til å endre sin følelseslæring slik at du får følelsene med deg på laget i jobben med å gå ned i vekt.

Det er viktig å understreke at hypnose ikke fører til vektnedgang av seg selv. Du må gjøre jobben med å endre dine helsevaner. Trene, spise, sove, jobbe, leve på en måte som er bra for deg og for kroppen din.  Men hypnose kan hjelpe deg til gode følelser, til nye programmer og til å lykkes på varig basis.

Uke 1 - 3

Start med å velge deg et opplegg for vektreduksjon som passer for deg. Det er mye å velge mellom "der ute". Mitt tips er å tenke mer naturlig og næringsrik mat og å fjerne det som skader deg og kroppen din (sukker, alkohol, nikotin, koffein, E-stoffer, kunstige søtningsstoffer).

Lag deg en langsiktig plan og livsvarig plan. Jobb grundig med å besfeste HVORFOR det er viktig for DEG å ha en lavere kroppsvekt. Ditt "Hvorfor" er din motivasjon.

Forplikt deg gjerne gjennom å gjøre dette sammen med andre, gjennom å fortelle dine nærmeste om din plan og/eller gjennom å få hjelp på et kurs eller hos en helsecoach, trener eller andre.

Mange av oss har programmeringer i følelsene våre som forteller oss at vi ikke er viktige og verdifulle. Slike programmer vil gjøre det svært krevende å sette av tid og innsats for å gjøre en stor og viktig jobb for deg selv

Hypnoselydfilen Vektreduksjon I - Bedre selvfølelse er laget for å bygge opp selvfølelsen din samtidig som den jobber med din indre motivasjon for å endre helsevaner og å prioritere deg selv.  Bruk filen daglig de første 3 ukene.

Hypnoselydfil: Vektreduksjon I - Bedre selvfølelse

Fra uke 1 og så lenge som nødvendig

Søtsug og sukkeravhengighet er noe som mange strever med. Sukker i blodet fremmer fettlagringen og øker sultfølelsen din. Det å kutte sukker og raske karbohydrater er en av de viktigste faktorene for å lykkes med varig vektreduksjon. Sukker og smaken av søtt er svært vanedannende og vi har alle mange emosjonelle programmer som forteller oss at sukker og smaken av søtt gir oss mange gode følelser.

Du kan bruke hypnose til å skape aversjon mot sukker. Dersom du trenger å slå av ditt sukkersug raskt kan hypnoselydfilen Vektreduksjon VI - Aversjonshypnose mot sukker og søtsaker hjelpe deg. Denne er laget for å skape aversjon mot sukker, brus, sjokolade og kaker.

NB! Aversjonshypnose er sterke saker og virker veldig ofte svært sterkt i ditt sinn. Vær sikker på at du virkelig ønsker å aldri mer spise/drikke noen av de tingen nevnt overfor. Gjør derfor en grundig vurdering før du begynner å bruke denne hypnoselydfilen.

Dersom du velger å bruke den skal denne filen brukes 1 - 2 ganger i uken så lenge det er nødvendig. Hold deg helt unna sukker og søtsaker etter at du har startet å bruke filen slik at de nye programmene får minst 3 uker uten sukker til å feste seg i sinnet ditt.

Hypnoselydfil: Vektreduksjon VI - Aversjonshypnose mot sukker og søtsaker

Uke 4 - 6

Spisevaner er noe som for de fleste av oss går på autopilot. Vi tenker ikke over hva vi gjør, hvordan vi gjør det og hvem vi er i gjerningsøyeblikket. Vi har i det hele tatt svært liten grad av bevissthet når det gjelder våre egne spisevaner. Kroppen ordner alt selv og vi trenger ikke tenke.

Når vi har lav grad av bevissthet lar vi bare følelsesprogrammene kjøre. I disse programmene kan det ligge mange vaner som ikke fremmer vektreduksjon. Vaner som "Bare litt til" eller "Spis opp maten din!" eller "Fort deg å bli ferdig", bare for å nevne noen eksempler.

Hypnoselydfilen Vektreduksjon II - Bedre spisevaner adresserer nettopp det som har med gamle spisevaner å gjøre og korrigerer dem slik at de drar i samme retning som det du ønsker å oppnå. Bruk denne lydfilen daglig i 3 uker.

Hypnoselydfil: Vektreduksjon II - Bedre spisevaner

Uke 7 - 9

Kroppen din snakker til deg hele tiden. Den gir deg masse informasjon som du stort sett fanger opp mer eller mindre ubevisst. Sulten, Tørst, Trøtt, Sliten, Uthvilt, Støl, Kvalm osv.

Mange ganger opplever vi uro i følelsene våre. I stedet for å adressere følelsene og rydde opp i sinnet vårt forveksler vi denne uroen med kroppslige signaler og veldig ofte er dette signalet Sult. Det vi da gjør er at vi "spiser følelsene våre". Stress, uro, frykt, sinne, frustrasjon, nedstemthet, ensomhet osv håndteres som SULT og vi putter noe i munnen som roer og døyver.

Hypnoselydfilen Vektreduksjon III - Lytt til kroppen din tar tak i akkurat denne store utfordringen som så mange sliter med. Lytt til denne lydfilen daglig i 3 uker. Det anbefales også på det sterkeste å ta tak i de underforliggende følelsene dine å gjøre noe med dem. Søk hjelp hvis du ikke klarer å gjøre det alene.

Hypnoselydfil: Vektreduksjon III - Lytt til kroppen din

Uke 10 og videre

Hypnoselydfiler er dine gode hjelpere i hverdagen. Det viktigste er at du setter av tid til å meditere og gi deg selv god og konstruktiv input i ditt sinn og at du bruker de lydfilene som du til en hver tid kjenner at du har behov for.

Når det gjelder kosthold, trening og andre helsevaner anbefaler jeg at du lager deg et ÅRSHJUL som gir deg en varig og gjennomførbar plan for når du skal spise hverdagsmat, når du skal kose deg og når du skal stramme inn å rense opp. En plan for hvordan du skal håndtere ferier og høytidshelger og som hjelper deg til å sette av fokusuker gjennom året hvor du, din kropp og din helse er det aller, aller viktigste.

Bedre søvn.

God søvn er et djupt stadie av avslapping. Mennesker som sliter med å sovne inn eller å sove godt er av en eller annen grunn ikke godt nok avslappet. Det kan dreie seg om både fysisk stress og uro i kroppen og det kan være emosjonelt stress og uro i tanker og følelser.

Søvn er en utrolig viktig helsefaktor og en viktig del av din kraft. Når du ikke får sove svekkes kraften din svært fort og mye. Søvnen reparerer og nullstiller kroppen din. Søvnen bearbeider inntrykk og emosjonelle utfordringer. Søvn styrker immunforsvaret ditt. Søvn lader batteriet ditt.

Hypnoselydfilen Bedre søvn hjelper deg til å legge bort dagen utfordringer og tankespinn og til å falle i dyp og god søvn. Sett på lydfilen etter at du har lagt deg i sengen og la den lede deg inn i søvnen.

Hypnoselydfil: Bedre søvn

Trenger du mer hjelp eller veiledning?

Du kan bestille privattimer hos meg dersom du ønsker. Du vil da komme enda dypere ned i det du jobber med og og du vil erfaringsvis oppnå bedre resultater på kortere tid.

Det det er mange ting som kan være vanskelig å jobbe med alene. Jeg som terapeut sitter med mange års erfaring og flere tusen behandlingstimer bak meg. I tillegg har jeg mange flere verktøy å bruke enn de selvhjelpsverktøyene jeg deler med deg her inne på portalen.

Jeg jobber via møterom på nettet (Zoom). Du kan derfor ta privattimer med meg uansett hvor du bor.

Kontakt Sylvi Katrin for time

Priser og vilkår:

  • Enkelttime kr 990,-.
  • 6 timerspakke kr 5550,-  (kr 925,- pr time)
  • 12 timerspakke kr 9990,- (kr 833,- pr time)
  • 24 timerspakke kr 17770,- (kr 740,- pr time)

Alt mitt arbeid med klienter er i henhold til regler og retningslinjer nedfelt i Lov om alternativ behandling og i Helsepersonelloven.

Behandlingstimer må benyttes innen et år etter at du kjøpte dem.

Avbestilling/ombooking av timer må skje seinest 2 virkedager før timen skal avholdes.