URKRAFTREISEN delbetaling

Velkommen som kurdeltaker på URKRAFTREISEN

Jeg ønsker deg en fantastisk reise gjennom de 8 stegene. Legger du inn en ukentlig innsats garanterer jeg deg masse spennende og nyttig læring, mange aha-opplevelser og er verktøykasse som vil være svært verdifull for deg resten av livet.

NB! Ta vare på passordet som du lager deg når du registrer deg. Du trenger dette passordet når du skal logge deg inn i kursportalen.

 

Kjøpsvilkår:
All informasjon om nettkurset URKRAFTREISEN finner du på nettsiden til kurset som denne kjøpsknappen er aktivert fra.
Når du har gjennomført kjøpstransaksjonen og betaling er godkjent vil du få tilgang til Kursportalen. Innloggingsinfo sendes deg på epost. 
Du har valgt å betale for kurset med delbetaling med kr 444,- i månedlige avdrag fra og med kjøpsdato. Denne avtalen er bindende fra kjøpsdato og ett år framover. Totalprisen for kurset er kr 5328,-.
Digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium så som nettkurs, ebøker, lydfiler mm. kan unntas angrerett jf Angrerettslovens § 22n da innholdet er tilgjengelig umiddelbart og ikke kan returneres. Ved å trykke på kjøpsknappen under og gå videre med ditt kjøp erkjenner du at angreretten ikke er gjeldende for ditt kjøp av nettkurset URKRAFTREISEN.
Kurstilgangen er personlig og kan ikke benyttes av andre enn kjøper selv. 
Hvis du er under 18 år må du ha tillatelse fra verge for å handle hos Sylvi Katrin AS.