URKRAFTPORTALEN

Så flott at du henger med videre kjære deg.
Jeg er veldig glad for at du vil fortsette å være sammen med oss her inne på urkraftportalen, og jeg synes det er fantastisk at du har lyst til å lære mer og utvikle deg videre.

Du har nå vært medlem i ett år, og du får nå sjansen til å sette ned prisen på ditt medlemskap til KUN KR 99,-/PR MÅNED. Du vil fortsatt ha tilgang på alt innholdet inne på urkraftportalen. I tillegg vil det fortsette å komme nytt, spennende og lærerikt innhold hver måned. Meditasjonslydfiler, læringsvideoer, intervjuer, e-bøker og mye, mye mer. Jeg gleder meg til å dele alt dette med deg.

Klikk på knappen under og legg inn din kortinfo.
Når din nye betalingsavtale er på plass vil din gamle avtale bli slettet.

NB! Ta vare på passordet som du lager deg når du registrer deg. Du trenger dette passordet når du skal logge deg inn i urkraftportalen.

 

Kjøpsvilkår:

Når du har gjennomført kjøpstransaksjonen og betaling er godkjent vil du få tilgang til urkraftportalen for kun kr 99,- pr måned. Innloggingsinfo sendes deg på epost. Det er ikke angrerett på e-bok/nedlastbar lydbok, online-læring eller nedlastbare filer etter at du har aktivert kjøpet. Ønsker du å avslutte ditt medlemsskap kan du gjøre det ved å sende epostmelding til sylvikatrin@sylvikatrin.no. Medlemskapet er personlig og kan ikke benyttes av andre enn kjøper selv. Hvis du er under 18 år må du ha tillatelse fra verge for å handle hos Sylvi Katrin AS.