Sett deg selv fri – 2

Så flott at du henger med videre kjære deg.
Jeg er veldig glad for at du vil fortsette å være sammen med oss her inne på Læringsrommet, og jeg synes det er fantastisk at du har lyst til å lære mer og utvikle deg videre.

Du har nå vært medlem i ett år, og du får nå sjansen til å sette ned prisen på ditt medlemskap til KUN KR 99,-/PR MÅNED. Du vil fortsatt ha tilgang på alt innholdet inne på læringsrommet. I tillegg vil det fortsette å komme nytt, spennende og lærerikt innhold hver måned. Meditasjonslydfiler, læringsvideoer, intervjuer og mye, mye mer. Jeg gleder meg til å dele alt dette med deg.

Klikk på knappen under og legg inn din kortinfo.
Når din nye betalingsavtale er på plass vil din gamle avtale med prisen 444,- pr måned bli slettet.

NB! Ta vare på passordet som du lager deg når du registrer deg. Du trenger dette passordet når du skal logge deg inn i Læringsrommet.

 

Kjøpsvilkår:

Når du har gjennomført kjøpstransaksjonen og betaling er godkjent vil du få tilgang til Læringsrommet for kun kr 99,- pr måned. Innloggingsinfo sendes deg på epost. Det er ikke angrerett på e-bok/nedlastbar lydbok, online-læring eller nedlastbare filer etter at du har aktivert kjøpet. Ønsker du å avslutte ditt medlemsskap kan du gjøre det ved å sende epostmelding til sylvikatrin@sylvikatrin.no. Medlemskapet er personlig og kan ikke benyttes av andre enn kjøper selv. Hvis du er under 18 år må du ha tillatelse fra verge for å handle hos Sylvi Katrin AS.