NATURLIG HELSE er et terapeutfellesskap lokalisert i trivelige lokaler i Torggata 23 på Fauske.

Her finner du terapeuter som jobber med både fysisk og mental helse.

I tillegg til behandling ved vår klinikk tilbyr vi også tjenester ute på bedrift og online via Skype eller Zoom.

Hos oss finner du også tilbud om diverse kurs, eventer og kundekvelder.

Velkommen

 

Sylvi Katrin Brandsæther

Hypnoterapi, EFT-Terapi, Helsecoaching og Kostholdsveiledning

Jeg er spesialist på å hjelpe folk til bedre følelser. Det er egentlig det det handler om - hvordan du føler deg. - Glede, frihet, trygghet, ro i sjelen, lykke, mestring, kjærlighet...... Det er de beste følelsene som livet har og by på. Ønsker du et liv fylt av masse slike gode følelser hver eneste dag. Da kan jeg hjelpe deg.

Utfordringer som du kan jobbe sammen med meg på:

 • Følelser relatert til utmattelse og utbrenthet
 • Stress, uro og lav selvfølelse
 • Traumer og fobier
 • Forstyrrende følelser som depresjon og sinne
 • Følelser relatert til avhengighet 
 • Følelser relatert til fysiske tilstander
 • Frykt relatert til prestasjoner
 • Røyk/snusfri
 • Vektreduksjon 
 • Livsstilsendringer
 • Selvutvikling
 • Mental styrke og mestring

Jeg jobber også med helsefremming og sykdomsforebygging ute på bedrift. Kurs og foredrag om tema som stresshåndtering, positiv ledelse og motivasjon leverer jeg i tillegg til 1:1 coaching med ansatte og ledere.

Dersom du ikke bor i nærheten av klinikken min på Fauske, kan du jobbe med meg via nettet. Stadig flere og flere kunder velger denne løsningen. Det er enkelt, billigere og det tar mindre tid enn å reise til mitt kontor. Jeg bruker Skype eller Zoom så alt du trenger for å jobbe med meg er en PC, et nettbrett eller en smarttelefon med netttilgang. Du kan også velge et av mine onlinekurs.

Her er linker til 2 av mine mest populære nettprodukter:

Onlinekurset HELSETRANSFORMASJONEN

Coachingprogrammet HELSEPAKKEN

Mer info om Sylvi Katrin
Tlf. Sylvi Katrin: 90727655

Ben Magne Sandmo

Muskelterapi, Massasje, Fotsoneterapi og Nada-akupunktur.

Muskelterapi og massasje er behandlingsteknikker med lange tradisjoner. En muskelterapeut sitt viktigste oppgave er å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenningene kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst.

Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi smerter i f.eks. rygg, skuldre, nakke, hofter og knær. Ulike former for massasje fra en muskelterapeut er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære for kropp og sjel. Regelmessig muskelterapi av en muskelterapeut fører dessuten til økt lymfesirkulasjon senket blodtrykk, høyere stresstoleranse, høyere smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedret koordinasjon.

I tillegg til behandlinger på klinikken tilbyr jeg også bedriftsavtaler ute på bedrift.

Mer info om Ben
Tlf. Ben: 46429329

May Iren Nilsen

Kinesiologi, Gestaltveiledning og Healing.

Kinesiologi er en metode for diagnose og behandling hvor man bruker testing av muskler for å finne og rette opp ubalanser i kroppen. Kinesiologi kommer fra det greske ordet kenisis, som betyr bevegelse - læren om bevegelse, og er først utviklet i USA på bakgrunn av vestlige lands kunnskap og de orientalske prinsippene om energiflyt.

Ved hjelp av muskeltesting, også kalt muskelmonitoring, tester en kinesiolog ut på hvilke områder klienten har blokkeringer, enten det gjelder det fysiske, mentale, ernæringsmessige eller kjemiske. Energien flyter fritt gjennom meridianbanene dvs. energibaner i kroppen, når vi er i balanse og friske. Er man i ubalanse kan det bety at energien er blokkerte i en eller flere meridianer.

Tilstander som kan bedres ved kinesiologibehandling; smerter, plager i muskler og ledd (muskulært stress), lav energi/nedstemthet, fordøyelsesproblemer, allergier, søvnproblemer, konsentrasjon, lese/skrivevansker, hodepine, betennelser m.m.

Tlf. May: 95937735

Raya Susanne Aase

Medisinsk massasje og Arometerapi.

Jeg utøver medisinsk massasje gjerne kombinert med eteriske oljer for økt effekt. Jeg blander oljene og kremene selv slik at de blir tilpasset dine behov.

Tilstander som jeg jobber med:

 • Smerter og stivhet i ledd og muskler.
 • Utfordringer med lymfer og sirkulasjon.
 • Lavt energinivå og blokkeringer.
 • Søvnforstyrrelser og uro.

 

Jeg blander også oljer og kremer for salg etter bestilling.

Tlf. Raya: 47986544

Vær varmt velkommen !

May Iren, Raya, Ben og Sylvi Katrin