Velkommen til Varanger, vakre kvinne!

 

Det asurgrønne ishavet, den høye himmelen, den friske og ramsalte lufta, den vakre og storslagne  Varangerhalvøya og det varme og gjestmilde folket i nord ønsker deg varmt velkommen til Magiske dager i Varanger 2020.

På grunn av smittevernhensyn mht Korinaviruset vil vi for 2020 i utgangspunktet bare ha plass til  12 kvinner rundt bålet på denne eksklusive og fantastiske reisen. Med et så lavt deltakerantall vil alle få bo på enerom og vi kan holde avstandskravet under oppholdet. Vi setter alle andre interesserte opp på en VENTELISTE. Dersom myndighetene slipper enda mer opp på avstandskravet vil det kunne være mulig å få plass på kort varsel for de som står på ventelista. De som står på ventelista vil også være de første som får tilbud om være deltakere under Magiske dager i Varanger i 2021.

Det er noe trolsk med bølgene som slår i Mollafjæra på Ekkerøy. En værbitt og evig vask. Rullesteiner i fjæra forteller historier fra tidligere tider. Om hekser og sjamaner, energi og naturens magi.

I omgivelser som tar pusten fra deg, kan du møte kvinner som vil det samme som deg; nemlig å ta et dypdykk i sinnets irrganger og lære om din egen evighet gjennom å oppdage tidligere liv. Du lærer å forstå hvordan du kan bruke energien din til å få det enda bedre. Ta imot healing i fellesskapets ro og la sjamantrommens rytme bidra til å nå til dine indre skattkammer av kraft og styrke.

Sammen går vi i vakker natur, vasker oss rein i vedfyrt sauna ved Barentshavet, dypper tærne eller hele kroppen i iskaldt hav, og nyter kortreiste delikatesser fra Finnmarks kulinariske matrikdom.

Vi reiser til Persfjord ytterst i øst på Varangerhalvøya med sitt særegne landskap, og til heksemonumentet i Vardø hvor så mange dyktige og frimodige kvinner ble anklaget og dømt til ild og bål.

Du vil ikke angre på at du tok turen. Den vil gi deg minner for livet, og kanskje også evige vennskap. Vi gleder oss til å treffe deg.

Dette eventyret er for deg som:

 • Ønsker å utforske og styrke din egen kvinnekraft.
 • Ønsker å utvikle deg emosjonelt og spirituelt.
 • Ønsker å vokse som menneske og sjel sammen med andre kvinner.
 • Har lyst å oppleve vakker og kraftfull natur.
 • Har lyst til å høre spennende historier og spise mat av lokale råvarer i særklasse.
 • Har lyst til å knytte livslange vennskapsbånd med andre kvinner som ligner deg selv.
 • Er klar for inntrykk og opplevelser som kan endre deg og ditt liv for alltid.

Program

(Med forbehold om mindre justeringer.)

Torsdag 3. september:

Vi henter deg i Vadsø eller på flyplassen dersom du har behov for skyss til Ekkerøy. Innsjekking på Ekkerøy Feriehus og felles lunsj kl 1330. Ekkerøy feriehus har praktfull beliggenhet med fantastisk utsikt og masse luft og lys. Torsdagen går med til å bli kjent etterhvert som alle kommer. Vi tar oss en spasertur ut i det vakre landskapet på Ekkerøy hvor Ingjerd forteller litt om stedets historie, unike natur og kultur.

Varm kveldsmat og meditasjon ca kl 2000. Vi avslutter dagen med at Sylvi Katrin gir en herlig Healingmeditasjon som fjerner blokkeringer og gir ro, og kanskje kommer det også ned beskjeder til akkurat deg under denne meditasjonen.

 

Fredag 4. september:

Kl 0900. Sylvi Katrin starter dagen med workshopen "Sett deg selv fri". - Dette er workshopen hvor du lærer å sette deg selv fri fra de vanskelige og tunge følelsene. Stress, bekymring, uro, sorg, sinne og nedstemthet finnes i oss alle og er en del av livet. Men det å kunne hjelpe seg selv over livets kneiker og opp de bratte bakkene er GULL. Her skal vi gjennomgå de 4 F'ene. Faster EFT, Feelgood tanketrening, Filosofi og perspektiver, Følg ditt hjerte.

1200 Lunsj og en herlig luftetur ut i Ekkerøy-naturen.

1330 ÅRETS MAGISKE GJEST - Mette Marit Norby 

"Våg å være din sjels oppgave" - Finn din unike annerledeshet og lær hvordan du kan bruke denne bevisstheten til å låse opp bremsene i livet ditt. Se presentasjon av Mette Marit lengre ned på siden.

1700 15 minutter energirens v/Sylvi Katrin

Fra 1800 Vi nyter en fantastisk vedfyrt finsk Sauna på stranden med herlig frisk avkjøling i den grønne Varangerfjorden. En renselse både for kropp og sjel som får deg til å føle deg rein, vakker, varm og myk i hele kroppen. Deilig Deilig!!

2030 Kveldssamling hvor Ingjerd gir oss foredraget "Sterke krefter i Nord" som er basert på boken hun har skrevet om Nord-Norske hjelpere gjennom historien og fram til idag.
Etter det serveres nytrukket, nydelig kongekrabbe fra Varangerfjorden. Bedre blir det bare ikke!

 

Lørdag 5. september

0900: Avreise med buss til Vardø og Persfjord. Ingjerd guider oss på denne kjøreturen som går langs denne veien som har status som Nasjonal Turistvei på grunn av det fantastiske landskapet og den unike kulturhistorien.

1000 Stopp i Smelror ved et av Jordens 36 energibasseng. Her blir det en stille meditasjonsvandring gjennom dette feltet som er det eneste av sitt slag her i Norden.

1100 Vi besøker det utrolige landskapet i Persfjord. Dette magiske, værharde og vakre landskapet er en geologisk skatt som tar pusten fra deg med sine kraftfulle energier og barske magi. Vi fyrer opp bålet. Sylvi Katrin forteller om Sjamanisme i nord og bruker sjamantrommen til å hente deg med på en reise innover i deg selv. Vi nyter medbrakt lunsj rundt bålet som avsluttes med en bålseremoni før vi setter kursen til Vardø.

1400: I fantasien ser du for deg han kommer brølende opp fra det frådende havet. Skummet renner mens han klatrer opp fjellet på Skagen for så å stivne i sin fryktinngytende prakt. Befolkningen i Vardø har trykker han til sitt bryst og gjort han til et landemerke. Navnet er ”Drakkar” og vi skal avlegge han et besøk.

1430: Høyt under taket er det i Vardøs nybygde Eukumeniske Rom. Vi skal dit å høre historien om hvordan dette fellesskapsrommet ble til. Vår sterke kvinnegruppe skal også ta i bruk rommet når vi forener all vår felles kraft i en felles Verdensbønn.

1530: Vi gjester Heksemonumentet på Steilneset og lærer historien om alle kvinner og noaider som ble brent på bålet for å ha utøvet trolldom. Inne i heksemonumentet kan leses protokollene fra rettergang og straff som trollkvinnene i Finnmark fikk lide. Steilneset er en sterk kulturell og spirituell opplevelse.

1700: Middag på Vardø hotell. Hotellet er kjent for sitt fantastiske fiskekjøkken. Retur til Ekkerøy.

2030: Kveldssamling hvor vi samles rundt bålet (vi bruker grillstuen dersom dårlig vær). Tørket reinkjøtt, chaga-te og annet snacks mens vi koser oss sammen. Lett underholdning.

Søndag 6. september:

0930: Oppdag et av dine tidligere liv. Regresjonsreise hvor Sylvi Katrin viser vei.

1130: Lunsj og utsjekk

1230: Sylvi Katrin leder oss gjennom vår egen avslutningsseremoni, og vi gjør oss klar for avreise. Vi sørger for transport til flyplassen i Vadsø for de som trenger det.

Dersom du ønsker å bli igjen et ekstra døgn til mandag, for å få billigere flyreise hjem eller for bare å være i stillhet før du reiser hjem tilbyr vi overnatting m/frokost. Dette må avtales direkte med Ingjerd på post@ekkerøy.netSy

Dette sier tidligere deltakere:

Wenche Myhre

Varme, gode, tankevekkende opplevelser. Samhold, vennskap, kjærlighet og fellesskap som vil prege meg i livet fremover. Påfyll av humor, opplevelser og masse, masse energi. Kvinnekraften er sterk, varm og betingelsesløs.  Ekkerøy Feriehus er fantastisk. Rent, ryddig, varmt, fullt av detaljer med nydelig mat og en deilig seng. Naturen i Varanger kan beskrives med kun ett ord: FANTASTISK!

Wenche Myhre, Deltaker 2019
Ingrid Olavsdotter Nesland

Frå ein kvardag heime med stress og krav har eg her på Magiske dagar fått påfyll og energi og glede. Eg opplever dette kvinnefellesskapet som veldig livgjevande. Eg har lært betre å lytte til kva nett eg treng, ikkje berre kva andre treng. Eg tenkjer at det er heilt sentralt å få tak i kvinnekrafta i seg sjølv. Naturen i Varanger er heilt fantastisk. Det er så høgt under himmelen her.

Ingrid Olavsdotter Nesland, Deltaker 2018 og 2019
Grethe Mosand-Jørgensen

Et sterkt, fint og inkluderende samhold. Jeg følte meg hjemme. Trygt og godt. Jeg lærte med selv bedre å kjenne og jeg føler meg tryggere i meg selv. Magisk å kunne dele denne opplevelsen med så mange flotte og sterke damer. Trommereisen og fortellingen rundt den var det som gikk mest inn på meg. Det var magisk å oppleve det ute med lyden av havbølgene og trommen. Heksemonumentet og seremonien der kan beskrives med ett ord: STERKT! Naturen i Varanger er vill, vakker og healende.

Grethe Mosand-Jørgensen, Deltaker 2019
Elna Tangen

Jeg vil på det sterkeste anbefale Magiske dager i Varanger. Jeg har fått mye forløsning og klare innsikter i hva jeg trenger å jobbe med for at jeg skal klare å gjøre det jeg ønsker. På Magiske dager fikk jeg en kraft og en energi til å være en bedre utgave av meg selv. Naturen i Varanger er bare helt fantastisk. Den er med på å forsterke healingen og rensingen av kropp og sjel. Det er veldig godt å være på Ekkerøy Feriehus. Vi har alt vi trenger her, maten veldig god og alt er 100% perfekt. Kvinnekraften er unik!

Elna Tangen, Deltaker i 2017 og 2018
Kari Bjerkestrand

Jeg har hatt en fin reise innover i meg selv. Naturen, fuglene, havet og himmelen er fantastisk. Kunne ikke bodd bedre, fått bedre mat eller service. Gode og sterke historier. Healing som gav meg et sterkt møte med meg selv og mine følelser. Mer bevissthet om mine egne ressurser. Spennende reiser inn i min egen underbevissthet. Saunaen på stranden var helt fantastisk - rensende for kropp og sjel. Krabbegildet var et fantastisk måltid, første gang jeg har smakt kongekrabbe. Trommereisen var sterk og kraftfull. Energiøvelsene til Kari skal jeg videreføre når jeg kommer hjem. Etter disse magiske dagene er jeg mer bevisst på hvem jeg er og hvordan jeg ønsker å leve livet mitt.

Kari Bjerkestrand , Deltaker i 2017
Trude Folstad

En perfekt tur for den som vil ha et avbrekk i hverdagen som er mer enn bare en ferie. Denne turen ga meg både en indre og en ytre reise, ny innsikt og ny kunnskap. Jeg fikk mer klarhet, og har kommet et steg videre i min utvikling og bevisshet. Flotte og mektige  naturopplevelser, ny kunnskap om Finnmark, tradisjoner og kultur. Deilig healingmeditasjon. Regnresjonsreisen ga meg ny innsikt og forståelse i meg selv. Saunaen var herlig og gjorde godt for både kropp og sjel. Ekkerøy Feriehus anbefales varmt. Herlig vertinne, koselige og rene leiligheter, nydelige omgivelser, topp stemning, strålende service og nydelig mat.

Trude Folstad , Deltaker i 2017
Anne Grødem

Fantastisk fellesskap, omgivelser og fine prosesser på det indre plan. Fin balanse i aktiviteter og læring/foredrag/øvelser. Besøket på Steilneset var viktig både historisk og det å kjenne på krafta og hva den gjør med oss. Foredraget "Din indre kraft" var klart og fint og traff indre stenger i meg. Regresjonsreisen var også fantastisk og viktig for meg. Alt ble som det skulle for meg på denne reisen. 3-kløveret Ingjerd, Sylvi og Kari har et fantastisk potensiale her. Jeg kommer gjerne tilbake på Magiske dager. For meg har dette vært rein healing, både vær, omgivelser, fellesskap og nydelige øvelser.

Anne Grødem , Deltaker i 2017

Velkommen til oss.

Ekkerøy Feriehus

Ekkerøy Feriehus i Varanger leier ut verneverdige og historiske hus og leiligheter med «sjel» på Ekkerøy i Varanger. Bedriften tilbyr nå også overnatting i de nye Bird View Apartments (bygget i 2016). Det hele ligger fantastisk til i et åpent og svært vakkert landskap med vide horisonter og høy himmel.

Ekkerøy ligger midt i Varanger og har derfor en meget gunstig plassering i forhold fuglelivet som er det mest spennende i hele Norge. Fugleturisme har dermed blitt en av spesialitetene som Ekkerøy Feriehus tilbyr til en internasjonalt marked.

Leilighetene, huset og hyttene på Ekkerøy har selvhushold med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Noen steder er det vedfyrt sauna. Fra husene har du en fantastisk havutsikt til Varangerfjorden.

Nærmeste by og flyplass er Vadsø. Vi sørger for din transport mellom Vadsø og Ekkerøy.

 

Under Magiske dager i Varanger får du:

Fire dager med utflukter, naturopplevelser, foredrag, meditasjoner, regresjonsreise, trommereise, samtaler, terapi, selvutvikling og vekst.

Tre overnattinger i dobbeltrom.

All matservering av lokale råvarer av ypperste kvalitet.

Transport til og fra Vadsø/Flyplassen og transport til og fra Persfjord/Vardø.

På grunn av smittevernhensyn mht Korinaviruset vil det i 2020 bli plass til KUN 12 kvinner rundt bålet på denne eksklusive og fantastiske reisen. Med et så lavt deltakerantall vil alle få bo på enerom og vi kan holde avstandskravet under oppholdet.

Du har nå muligheten til å finne din plass dersom du er en av dem som skal være med.

Sikre deg din plass nå !

Alle disse magiske dagene inkl overnatting, matservering og alle aktiviteter og transport til og fra Vadsø/flyplassen får du for kun

Kr 11 110,-

Gruppa med kvinner som samles i Varanger i september 2020 er helt unik og samles akkurat nå til akkurat dette møtet. Denne gruppa er allerede laget på den måten at dersom du skal ha en av plassene så vil du også finne din plass her.

Så kjære, vakre kvinne - kjenn etter i ditt hjerte nå om en av plassene rundt bålet tilhører deg. 

Jeg blir med på Magiske dager 2020

Har du spørsmål før du melder deg på?  Klikk her for å sende oss en e-post eller ring Sylvi Katrin på tlf 90727655

Dersom du ønsker delbetaling kan du få det mot et tillegg i prisen på kr 590,-.  De månedlige delbeløpene finner du i infoboksen til venstre. Ta kontakt med Sylvi Katrin for nærmere avtale.

Vi booker deg inn for overnatting, transport og matservering osv og din påmelding er derfor bindende.

Spar til Magiske dager i Varanger med vår delbetalingsordning.

  • Klikk på knappen under, registrere deg og betale et depositum på kr 2500,-.
  • Det resterende beløpet kr 8610,- fakturerer vi deg med forfall medio juni.
  • Avtale om månedlig deltbetaling kan inngås mot et tillegg i prisen på kr 590,-.
  • Ønsker du avtale om delbetaling kontakter du Sylvi Katrin på tlf 90727655.
  • Du får da en faktura hver måned med forfall den 1. i måneden.
  • Det månedlige avdraget er avhengig av når du starter oppsparingen. Se info under.
  • Hele deltakeravgiften skal være betalt innen 1. juli 2020.

  Ta med ei venninne og spar kr 500,- på din deltakeravgift :

  Du betaler kr 2500,- i depositum ved påmelding for å sikre deg en av plassene. Påmeldingen er bindende. Faktura på resten av deltakeravgiften sendes ut med forfall 1.  juni 2020 med mindre annet er avtalt.

  Dersom du får med deg venninner til Magiske dager 2020 som ikke har deltatt tidligere, gir vi deg ytterligere kr 500,- pr venninne i avslag på din restbetaling av deltakeravgiften. Denne muligheten står åpen fram til 1. mai i 2020.

  Slik gjør du:

  Snakk med dine venninner som du tror Magiske dager passer for. Del linken til vår nettsside Magiske dager i Varanger. Når din venninne har meldt seg på sender du en epost til Sylvi Katrin og oppgir navn på din venninne. For hver venninne du får med deg reduserer vi din faktura med kr 500,-.

  Jeg blir med på Magiske dager 2020

  Har du spørsmål før du melder deg på?  Klikk her for å sende oss en e-post eller ring Sylvi Katrin på tlf 90727655

  Dersom du ønsker delbetaling kan du få det mot et tillegg i prisen på kr 590,-.  De månedlige delbeløpene finner du i infoboksen til venstre. Ta kontakt med Sylvi Katrin for nærmere avtale.

  Vi booker deg inn for overnatting, transport og matservering osv og din påmelding er derfor bindende.

  Unn deg en reise til landet mellom Ishavet og Fjellvidda

  Varanger handler om de lange linjene i landskapet, men også om de lange linjene bakover i historien.
  Varanger er ikke bare en fysisk opplevelse for sansene dine, men like mye en sjelserfaring og et vakkert og spesielt følelsesminne å ta med seg videre i livet. Et sted å vende tilbake til når du trenger det.

  Vær varmt velkommen !

  Klem fra Ingjerd og Sylvi Katrin