Velkommen til Varanger, vakre kvinne!

 

Det asurgrønne ishavet, den høye himmelen, den friske og ramsalte lufta, den vakre og storslagne  Varangerhalvøya og det varme og gjestmilde folket i nord ønsker deg varmt velkommen til Magiske dager i Varanger 2022.

Det er noe trolsk med bølgene som slår i Mollafjæra på Ekkerøy. En værbitt og evig vask. Rullesteiner i fjæra forteller historier fra tidligere tider. Om hekser og sjamaner, energi og naturens magi.

I omgivelser som tar pusten fra deg, kan du møte kvinner som vil det samme som deg; nemlig å ta et dypdykk i sinnets irrganger og lære om din egen evighet gjennom å oppdage tidligere liv. Du lærer å forstå hvordan du kan bruke energien din til å få det enda bedre. Ta imot healing i fellesskapets ro og la sjamantrommens rytme bidra til å nå til dine indre skattkammer av kraft og styrke.

Sammen går vi i vakker natur, vasker oss rein i vedfyrt sauna ved Barentshavet, dypper tærne eller hele kroppen i iskaldt hav, og nyter kortreiste delikatesser fra Finnmarks kulinariske matrikdom.

Vi reiser til Persfjord ytterst i øst på Varangerhalvøya med sitt særegne landskap, og til heksemonumentet i Vardø hvor så mange dyktige og frimodige kvinner ble anklaget og dømt til ild og bål.

Du vil ikke angre på at du tok turen. Den vil gi deg minner for livet, og kanskje også evige vennskap. Vi gleder oss til å treffe deg.

Dette eventyret er for deg som:

 • Ønsker å utforske og styrke din egen kvinnekraft og urkraft.
 • Ønsker å utvikle deg mentalt, emosjonelt og spirituelt.
 • Ønsker å vokse som menneske og sjel i tillitsfullt fellesskap med andre kvinner.
 • Har lyst å oppleve vakker og kraftfull natur.
 • Har lyst til å høre spennende historier og spise mat av rene Arktiske råvarer i særklasse.
 • Har lyst til å knytte livslange vennskapsbånd med andre kvinner som ligner deg selv.
 • Er åpen og lyttende for andre og kanskje også ønsker å dele av deg selv.
 • Er klar for inntrykk og opplevelser som kan endre deg og ditt liv for alltid.

Program

(Med forbehold om mindre justeringer.)

Torsdag 15. september:

Vi henter deg i Vadsø eller på flyplassen dersom du har behov for skyss til Ekkerøy. Innsjekking på Ekkerøy Feriehus og felles lunsj kl 1330. Ekkerøy feriehus har praktfull beliggenhet med fantastisk utsikt og masse luft og lys. Torsdagen går med til å bli kjent etterhvert som alle kommer. Vi tar oss en spasertur ut i det vakre landskapet på Ekkerøy hvor du får møte en av de stolte, sterke kvinnene som levde på Ekkerøy en gang for lenge siden.

På ettermiddagen åpner vi samlingen med en seremoni og en presentasjon av alle som skal dele rom og tid i de magiske dagene som kommer.

Dagen avsluttes med middag og et herlig, avslappende kveldsrituale med meditasjon.

 

Fredag 16. september:

Vi starter dagen med et morgenrituale som setter deg, kroppen din og sinnet ditt igang for dagen.

Kl 0930. KVINNEKRAFTREISEN - DEL 1 "Jentebarnet". Sylvi Katrin tar deg med gjennom denne workshopen hvor vi kaster lys over jentebarnets emosjonelle læring, feminine verdier og feminine kraft og hvordan den kan komme i ubalanse med det maskuline.

1230 Lunsj og en herlig luftetur ut i Ekkerøy-naturen.

1330 KVINNEKRAFTREISEN - DEL 2 "Urkvinnen". I denne workshopen vil Sylvi Katrin hjelpe deg til å hente fram elementer av det som er din unike urkraft. Vi vil også kaste lys over hvordan vår verden vil se ut når feminine verdier og feminin kraft er i balanse med det maskuline.

Fra 1700 Vi nyter en fantastisk vedfyrt finsk Sauna på stranden med herlig frisk avkjøling i den grønne Varangerfjorden. En renselse både for kropp og sjel som får deg til å føle deg rein, vakker, varm og myk i hele kroppen. Deilig Deilig!!

2000 Middag.

2100 Kveldsrituale med meditasjon

 

Lørdag 17. september

Vi starter dagen med et herlig morgenrituale som gjør deg kar for en helt magisk dag.

1000: Avreise med buss til Vardø og Persfjord. Kjøreturen går langs denne veien som har status som Nasjonal Turistvei på grunn av det fantastiske landskapet og den unike kulturhistorien.

1100 Stopp i Smelror ved et av Jordens 36 energibasseng. Her blir det en stille meditasjonsvandring gjennom dette feltet som er det eneste av sitt slag her i Norden.

1200 Vi besøker det utrolige landskapet i Persfjord. Dette magiske, værharde og vakre landskapet er en geologisk skatt som tar pusten fra deg med sine kraftfulle energier og barske magi. Vi fyrer opp bålet. Sylvi Katrin forteller om Sjamanisme i nord og bruker sjamantrommen til å hente deg med på en reise innover i deg selv. Vi nyter medbrakt lunsj rundt bålet som avsluttes med en bålseremoni før vi setter kursen til Vardø.

1500: I fantasien ser du for deg han kommer brølende opp fra det frådende havet. Skummet renner mens han klatrer opp fjellet på Skagen for så å stivne i sin fryktinngytende prakt. Befolkningen i Vardø har trykker han til sitt bryst og gjort han til et landemerke. Navnet er ”Drakkar” og vi skal avlegge han et besøk.

1530: Høyt under taket er det i Vardøs nybygde Økumeniske Rom.  Vår sterke kvinnegruppe skal også ta i bruk rommet når vi forener all vår felles kraft i en felles Verdensbønn.

1600: Vi gjester Heksemonumentet på Steilneset og lærer historien om alle kvinner og noaider som ble brent på bålet for å ha utøvet trolldom. Inne i heksemonumentet kan leses protokollene fra rettergang og straff som trollkvinnene i Finnmark fikk lide. Steilneset er en sterk kulturell og spirituell opplevelse.

1800: Middag på Vardø Hotel. Varangerkokken styrer kjøkkenet her etter mottoet "Cod i great", og vi skal selvfølgelig spise fisk fra dette berømte fiskekjøkken.

2000: Retur til Ekkerøy.

2100: Kveldsrituale med meditasjon

Søndag 18. september:

For siste gang gjør vi vårt morgenrituale sammen.

0930: Oppdag et av dine tidligere liv. Regresjonsreise hvor Sylvi Katrin viser vei.

1130: Lunsj og utsjekk

1230: Sylvi Katrin leder oss gjennom vår egen avslutningsseremoni, og vi gjør oss klar for avreise. Vi sørger for transport til flyplassen i Vadsø for de som trenger det.

Dersom du ønsker å bli igjen et ekstra døgn til mandag, for å få billigere flyreise hjem eller for bare å være i stillhet før du reiser hjem tilbyr vi overnatting m/frokost. Dette må avtales direkte med Ekkerøy Feriehus.y

Dette sier tidligere deltakere:

Wenche Myhre

Varme, gode, tankevekkende opplevelser. Samhold, vennskap, kjærlighet og fellesskap som vil prege meg i livet fremover. Påfyll av humor, opplevelser og masse, masse energi. Kvinnekraften er sterk, varm og betingelsesløs.  Ekkerøy Feriehus er fantastisk. Rent, ryddig, varmt, fullt av detaljer med nydelig mat og en deilig seng. Naturen i Varanger kan beskrives med kun ett ord: FANTASTISK!

Wenche Myhre, Deltaker 2019
Ingrid Olavsdotter Nesland

Frå ein kvardag heime med stress og krav har eg her på Magiske dagar fått påfyll og energi og glede. Eg opplever dette kvinnefellesskapet som veldig livgjevande. Eg har lært betre å lytte til kva nett eg treng, ikkje berre kva andre treng. Eg tenkjer at det er heilt sentralt å få tak i kvinnekrafta i seg sjølv. Naturen i Varanger er heilt fantastisk. Det er så høgt under himmelen her.

Ingrid Olavsdotter Nesland, Deltaker 2018 og 2019
Grethe Mosand-Jørgensen

Et sterkt, fint og inkluderende samhold. Jeg følte meg hjemme. Trygt og godt. Jeg lærte med selv bedre å kjenne og jeg føler meg tryggere i meg selv. Magisk å kunne dele denne opplevelsen med så mange flotte og sterke damer. Trommereisen og fortellingen rundt den var det som gikk mest inn på meg. Det var magisk å oppleve det ute med lyden av havbølgene og trommen. Heksemonumentet og seremonien der kan beskrives med ett ord: STERKT! Naturen i Varanger er vill, vakker og healende.

Grethe Mosand-Jørgensen, Deltaker 2019
Elna Tangen

Jeg vil på det sterkeste anbefale Magiske dager i Varanger. Jeg har fått mye forløsning og klare innsikter i hva jeg trenger å jobbe med for at jeg skal klare å gjøre det jeg ønsker. På Magiske dager fikk jeg en kraft og en energi til å være en bedre utgave av meg selv. Naturen i Varanger er bare helt fantastisk. Den er med på å forsterke healingen og rensingen av kropp og sjel. Det er veldig godt å være på Ekkerøy Feriehus. Vi har alt vi trenger her, maten veldig god og alt er 100% perfekt. Kvinnekraften er unik!

Elna Tangen, Deltaker i 2017 og 2018
Hilde Kari Burud

For meg har Magiske dager vært en god påminnelse om det jeg har i verktøykassen min fra før. Engasjerende og spennende læring som vekker deltakerne til å ta tak i egen utvikling igjen. Nydelig mat, historier og et godt fellesskap. Godt å dele erfaringer og gjenkjennelse i andre sine historier. Ekkerøy Feriehus er veldig bra med topp service, rent og pent og med imøtekommende og hyggelig vertsskap som ga mye spontan latter.  Interessant og flott å oppleve naturen her med fokus på meg og min egen kraft. Besøket på Heksemonumentet var rørende, og det var viktig for meg å være nær den egentlige historien.

Hilde Kari Burud, Deltaker 2020
Kari Bjerkestrand

Jeg har hatt en fin reise innover i meg selv. Naturen, fuglene, havet og himmelen er fantastisk. Kunne ikke bodd bedre, fått bedre mat eller service. Gode og sterke historier. Healing som gav meg et sterkt møte med meg selv og mine følelser. Mer bevissthet om mine egne ressurser. Spennende reiser inn i min egen underbevissthet. Saunaen på stranden var helt fantastisk - rensende for kropp og sjel. Krabbegildet var et fantastisk måltid, første gang jeg har smakt kongekrabbe. Trommereisen var sterk og kraftfull. Energiøvelsene til Kari skal jeg videreføre når jeg kommer hjem. Etter disse magiske dagene er jeg mer bevisst på hvem jeg er og hvordan jeg ønsker å leve livet mitt.

Kari Bjerkestrand , Deltaker i 2017
Trude Folstad

En perfekt tur for den som vil ha et avbrekk i hverdagen som er mer enn bare en ferie. Denne turen ga meg både en indre og en ytre reise, ny innsikt og ny kunnskap. Jeg fikk mer klarhet, og har kommet et steg videre i min utvikling og bevisshet. Flotte og mektige  naturopplevelser, ny kunnskap om Finnmark, tradisjoner og kultur. Deilig healingmeditasjon. Regnresjonsreisen ga meg ny innsikt og forståelse i meg selv. Saunaen var herlig og gjorde godt for både kropp og sjel. Ekkerøy Feriehus anbefales varmt. Herlig vertinne, koselige og rene leiligheter, nydelige omgivelser, topp stemning, strålende service og nydelig mat.

Trude Folstad , Deltaker i 2017
Anne Grødem

Fantastisk fellesskap, omgivelser og fine prosesser på det indre plan. Fin balanse i aktiviteter og læring/foredrag/øvelser. Besøket på Steilneset var viktig både historisk og det å kjenne på krafta og hva den gjør med oss. Foredraget "Din indre kraft" var klart og fint og traff indre stenger i meg. Regresjonsreisen var også fantastisk og viktig for meg. Alt ble som det skulle for meg på denne reisen. 3-kløveret Ingjerd, Sylvi og Kari har et fantastisk potensiale her. Jeg kommer gjerne tilbake på Magiske dager. For meg har dette vært rein healing, både vær, omgivelser, fellesskap og nydelige øvelser.

Anne Grødem , Deltaker i 2017

Velkommen kjære deg.

Sylvi Katrin - Din veiviser på reisen.

Sylvi Katrin Brandsæther er terapeut, hjelper, naturveileder og foredragsholder og har spesialisert seg på emosjonell læring (følelsesprogrammering) og hvordan dette skaper både muligheter og begrensninger for oss mennesker.

Sylvi Katrin har i over 20 år jobbet med helsefremming, mestring og personlig utvikling. Først gjennom naturbruk, friluftsliv og fysisk aktivitet, og etterhvert også gjennom terapi, mental trening og undervisning. Sylvi Katrin har fagbakgrunn som naturveileder/naturforvalter med påbygningsstudier i folkehelsearbeid, hypnoterapi, EFT-terapi og helsecoaching. Hun har også studert sjamanistisk verdensanskuelse og føler seg hjemme i denne helhetlige  og kraftfulle måten å tenke på.

Sylvi Katrin har en svært sterk tilknytning til Nord-Norsk natur og tradisjonell naturbruk her i nord. I mange år har hun jobbet med helsefremming og empowerment ute i Nordlandsnaturen. Sylvi Katrin kombinerer ofte sine evner som hjelper og terapeut med den kraftfulle, gavmilde og gjestfrie naturen og kulturen vi har her nord, og inviterer da sine kunder med ut for å vokse og utvikle seg i nye og spennende retninger.

MER OM SYLVI KATRIN

Ekkerøy Feriehus

Ekkerøy Feriehus i Varanger leier ut verneverdige og historiske hus og leiligheter med «sjel» på Ekkerøy i Varanger. Bedriften tilbyr nå også overnatting i de nye Bird View Apartments (bygget i 2016). Det hele ligger fantastisk til i et åpent og svært vakkert landskap med vide horisonter og høy himmel.

Ekkerøy ligger midt i Varanger og har derfor en meget gunstig plassering i forhold fuglelivet som er det mest spennende i hele Norge. Fugleturisme har dermed blitt en av spesialitetene som Ekkerøy Feriehus tilbyr til en internasjonalt marked.

Leilighetene, huset og hyttene på Ekkerøy har selvhushold med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Noen steder er det vedfyrt sauna. Fra husene har du en fantastisk havutsikt til Varangerfjorden.

Nærmeste by og flyplass er Vadsø. Vi sørger for din transport mellom Vadsø og Ekkerøy.

Under Magiske dager i Varanger får du:

Fire fantastiske dager med guidede utflukter, store naturopplevelser, spennende foredrag, herlige meditasjoner, regresjonsreise, trommereise, deilig sauna med havbad, gode samtaler og terapi, selvutvikling og vekst, fine minner og venner for resten av livet.

Opplevelsesinnholdet er magisk og skapt av profesjonelle aktører sammen med deg som deltaker.

Tre overnattinger i innbydende dobbeltrom som ligger  i et spektakulært og svært vakkert landskap.

3 frokost

4 lunsj

3 middag

All mat er laget av lokale råvarer av ypperste kvalitet.

Transport til og fra Vadsø/Flyplassen og transport til og fra Persfjord/Vardø.

Under Magiske dager i Varanger er det ikke plass til så mange kvinner. Vi har plass til KUN 18 kvinner.

Du har nå muligheten til å finne din plass dersom du er en av dem som skal være med.

Sikre deg din plass nå!

Alle disse magiske dagene inkl overnatting, matservering og alle aktiviteter og transport til og fra Vadsø/flyplassen får du for kun

Kr 13 330,-

Jeg blir med på Magiske dager 2022

Gruppa med kvinner som samles i Varanger i september 2022 er helt unik og samles akkurat nå til akkurat dette møtet. Denne gruppa er allerede laget på den måten at dersom du skal ha en av plassene så vil du også finne din plass her.

Så kjære, vakre kvinne - kjenn etter i ditt hjerte nå om en av plassene rundt bålet tilhører deg. 

Har du spørsmål før du melder deg på?  Klikk her for å sende oss en e-post eller ring Sylvi Katrin på tlf 90727655

Dersom du ønsker delbetaling kan du få det mot et tillegg i prisen på kr 600,-.  De månedlige delbeløpene finner du i infoboksen til venstre. Ta kontakt med Sylvi Katrin for nærmere avtale.

Vi booker deg inn for overnatting, transport og matservering osv og din påmelding er derfor bindende.

Spar til Magiske dager i Varanger med vår delbetalingsordning.

  • Klikk på knappen under, registrere deg og betale et depositum på kr 3 330,-.
  • Det resterende beløpet kr 10 000,- fakturerer vi deg med forfall medio juni.
  • Avtale om månedlig deltbetaling kan inngås mot et tillegg i prisen på kr 600,-.
  • Ønsker du avtale om delbetaling kontakter du Sylvi Katrin på tlf 90727655.
  • Du får da en faktura hver måned med forfall den 1. i måneden.
  • Det månedlige avdraget er avhengig av når du starter oppsparingen. Se info under.
  • Hele deltakeravgiften skal være betalt innen 1. juli 2022.

  Ta med ei venninne og spar kr 500,- på din deltakeravgift :

  Du betaler kr 3000,- i depositum ved påmelding for å sikre deg en av plassene. Påmeldingen er bindende. Faktura på resten av deltakeravgiften sendes ut med forfall 15.  juni 2022 med mindre annet er avtalt.

  Dersom du får med deg venninner til Magiske dager 2022 som ikke har deltatt tidligere, gir vi deg ytterligere kr 500,- pr venninne i avslag på din restbetaling av deltakeravgiften. Denne muligheten står åpen fram til 1. mai i 2022 så lenge vi har ledige plasser.

  Slik gjør du:

  Snakk med dine venninner som du tror Magiske dager passer for. Del linken til vår nettsside Magiske dager i Varanger. Når din venninne har meldt seg på sender du en epost til Sylvi Katrin og oppgir navn på din venninne. For hver venninne du får med deg reduserer vi din faktura med kr 500,-.

  Jeg blir med på Magiske dager 2022

  Har du spørsmål før du melder deg på?  Klikk her for å sende oss en e-post eller ring Sylvi Katrin på tlf 90727655

  Dersom du ønsker delbetaling kan du få det mot et tillegg i prisen på kr 690,-.  De månedlige delbeløpene finner du i infoboksen til venstre. Ta kontakt med Sylvi Katrin for nærmere avtale.

  Vi booker deg inn for overnatting, transport og matservering osv og din påmelding er derfor bindende.

  Velkommen kjære deg.

  Varanger handler om de lange linjene i landskapet, men også om de lange linjene bakover i historien. Varanger er ikke bare en fysisk opplevelse for sansene, men like mye en sjelserfaring og et vakkert og spesielt følelsesminne å ta med  videre i livet. For meg har Varanger blitt et viktig og vakkert sted å vende tilbake til når jeg trenger det. Et sted for påfyll til kropp og sjel. Et sted for dypdykk innover i meg selv og for tilknytning til noe som er mye større enn meg selv. Det er derfor med stor glede og kjærlighet at  jeg ønsker også deg velkommen med på denne magiske reisen.

  Vær varmt velkommen !

  Klem fra Sylvi Katrin