En herlig pause fra hverdagens jag og mas. Noen fantastiske dager som er bare dine. Din tid til å dukke inn i deg selv. Gi deg selv påfyll og energi. Bare kose deg - med gode samtaler, god mat, spennende og utviklende læring og ikke minst velvære for både kropp og sjel.

Vi ønsker deg velkommen til fantastiske Kjærringøy. Et historisk landskap med magisk stemning, uslåelig skjønnhet og kraftfulle kontraster. Som skapt for et herlig Kjærringmøte.

Denne helga er for deg som:

 • Har lyst på en herlig og avslappende pause og lade batteriene.
 • Har lyst på velgjørende massasje og healing.
 • Har lyst å lære enkel, men effektive metoder for å slippe stress i hverdagen din.
 • Har lyst til å lære enkle massasje-teknikker til hjemmebruk.
 • Har lyst til å flyte i deilig meditasjon.
 • Har lyst til å nyte god mat og godt selskap.
 • Har lyst til å nyte et varmt stampbad under stjernene og nordlyset.

Program

Velkommen til oss.

Sylvi Katrin Brandsæther

Jeg er coach og master helhetsterapeut og jobber både med privatkunder og bedrifter. Jeg har klinikken min på Fauske i terapeutfellesskapet Naturlig Helse, men jobber mye via Skype og Webinar med kunder over hele landet. Jeg er lærer og coachmentor for Hjerteakademiet i Trondheim og jobber også med undervisning gjennom egne kurs og foredrag.

Jeg jobber utfra en filosofi om at vi mennesker  lever på mange nivåer – både fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig og i tett interaksjon med våre omgivelser.  For å hente ut vår kraft og indre styrke er det derfor grunnleggende at vi anerkjenner vår egen helhet.

Jeg har en svært sterk tilknytning til Nord-Norsk natur og tradisjonell naturbruk her i nord. I mange år har jeg jobbet med helsefremming og empowerment ute i Nordlandsnaturen. Gjennom å ta med mennesker ut for å vokse har jeg utviklet mye av sin helseforståelse og respekt både for likheter og de fantastiske  variasjonene som finnes blant oss mennesker. I denne arven ligger også anerkjennelsen av de gamle hjelpertradisjonene her i nord som jeg selv nå viderefører.
I dag kombinerer jeg mine evner som hjelper og innovator med den kraftfulle, gavmilde og gjestfrie naturen og kulturen vi har her nord, og inviterer med jevne mellomrom mine kunder med ut for å vokse og utvikle seg i nye og spennende retninger.

Jeg  hjelper deg med fokus på dine mål og dine muligheter. Jeg er sterk på intuisjon og innovasjon, og elsker å åpne dører og  flytte grenser sammen med mine kunder. 

Mona Meland

Jeg er en positiv glad og utadvent person og et medmenneske , 5 barnsmor og bestemor - med utallige flere roller. Jeg er ingen manns kjerring - likevell min egen kjerring (kjerring kommer jo av ordene kjær ting) Etter etter mange år har jeg endelig begynt å bli glad i meg selv.

Jeg er utdannet sykepleier og har opplevd livets gleder og alvor. Siden 2011 har jeg studert ulike fag og tema innenfor personlig vekst og utvikling. Dette er mitt store interessefelt. Jeg driver idag min egen bedrift Hjertero og Livsglede i Bodø. Jeg ønsker å inspirere og motivere mennesker med å få fram det beste i seg selv og til å leve sitt beste liv.

For meg er tilstedeværelse i øyeblikket essensielt for livsutfoldelsen og i kontakt med mennesker. Som massasjeterapeut tilpasser jeg massasjen ut fra den enkeltes behov og ønsker og jeg har avspenning som hovedfokus, både gjennom pust, kroppholdning, bevegelse osv.

Det å få til å roe ned i tidsklemmas hverdag kan være en utfordring for mange. Jeg veileder både i ulike avspenningsøvelser og  pusteteknikker, gjennom samtaler og med lyttende ører og gjennom meditasjon/mindfulness. Jeg bruker massasje, terapeutisk berøring, "energibalansering" kopping ,  nevrotapper, krystaller m.m.

Jeg gleder meg over livet og den gaven det er å leve - leve livet i øyeblikket og å nyte livet med de opplevelsene det bringer. Mine interesser er allsidige. Familien og venner er viktige for meg.  Naturen gir meg mye. Jeg liker også å være kreativ med ulike hobbyaktiviteter.

Mitt mål er å være med på  å styrke enkeltmennesker for derigjennom gjøre verden til et bedre sted.

Kjærringøy Rorbusenter

Kjerringøy Rorbusenter ligger idyllisk til i Tårnvik ytterst på Kjerringøy i Bodø. Senteret har utleie av rorbuer og muligheter for kurs, konferanse og andre arrangementer med plass til ca 50 personer. Anlegget har kafé/pub, selskapslokale, badstu, badestamp og gjestebrygge. Vakre Tårnvik er stedet for deg som vil fiske, gå turer, plukke skjell, padle, dykke, klatre, sykle, bade, lese, skrive, male. - Eller bare være nær naturkreftene og finne ro i sjela.

Kjerringøy ligger bare fire mil nord for Bodø, hvor du finner både storflyplass, jernbanestasjon, hurtigbåt- og hurtigrutekai midt i byen. Til Tårnvik kommer du deg med bil, buss eller sjøveien. Dersom du har behov for transport fra Bodø til Tårnvik kan dette bestilles ekstra, og vi vil tilrettelegge for det.

En halvtimes biltur fra Bodø, finner du altså ei perle på Nordlandskysten. – Et malerisk, kystalpint landskap viden kjent fra filminnspillinger basert på Hamsuns romaner. På turen over til halvøya får du et kjærkomment ti minutters avbrekk ombord på ferga fra Festvåg til Misten. Da får du akkurat omstilt deg fra «By-modus» til «Ro-i-sjela-modus».

 

Praktiske opplysninger:

Ta med varme, myke og komfortable klær, Ta også med turklær og sitteunderlag til søndagsturen vår.

Ta med nattkjole/nattpysj, badekåpe, yogamatta/liggeunderlag og pledd.

Opplys oss dersom du har noen allergier eller andre spesielle behov som vi skal ta hensyn til.

Dersom du trenger skyss fra Bodø til Tårnvik bestiller du det i god til ved å ringe til Mona på tlf 48294838.

Inkludert i prisen er all matservering. Drikke betaler du selv. Tårnvik Pub og Kafe har alkoholservering dersom du ønsker øl/vin til maten.

 

Under Kjærringhelg på Kjærringøy får du:

 • 2 overnattinger i rorbu.
 • 2 middager, 1 varmlunsj, 2 frokoster, møteservering og snack.
 • 6 timer undervisning
 • 2 timer velværebehandling.
 • Meditasjoner.
 • Ta med hjem - materiell

Skal du ha en av de 12 plassene under Kjærringhelg på Kjærringøy?

Ikke la sjansen gå fra deg.

Sikre deg din plass NÅ!

Siste frist for påmelding: 25. januar

 

Hele kjærringhelga med overnatting, matservering, undervisning og velværebehandlinger får du nå for

KUN KR 6900,-

Du  sikrer deg din plass idag ved å klikke på knappen under, registrere deg og betale et depositum på kr 2900,-. 

Din påmelding er bindende da vi reserverer og betaler din plass hos Kjærringøy Rorbusenter.

Jeg blir med på Kjærringhelg

Har du spørsmål før du bestiller?

Klikk her for å sende oss en e-post   eller ring oss på: +47 90727655

Unn deg selv disse fantastiske dagene på Kjærringøy. En opplevelse for livet som for alltid vil ligge som et vakkert smykke i ditt minne.

Vær varmt velkommen !

Klem fra Mona og Sylvi Katrin