Sunn, Sterk og Sprudlende 

med hypnose og mental trening

 

"Jeg har startet SÅ mange ganger med trening og sunn mat. Jeg klarer det en stund, men så klarer jeg ikke mer......"

Damen som sitter i stolen ved siden av meg ser ned og sukker oppgitt. Jeg vet hvordan hun føler seg. - Frustrert, trist og skamfull over å ikke få det til...... Jeg vet - fordi jeg har vært der selv.

Det var før jeg lærte om hypnose, før jeg lærte meg å omprogrammere sinnet mitt, før jeg lærte meg å bygge nye følelsesspor og ny helseidentitet. Før jeg skjønte at jeg IKKE er historien min, men at jeg er det JEG føler for meg selv til en hver tid.

Heldigvis kan disse følelsene alltid endres og forbedres.

I kurset HELSETRANSFORMASJONEN lærer du å transformere DEG til varig bedre helse.

Nå er det endelig DIN tur å få det til!

Ordinærprisen på HELSETRANSFORMASJONEN er kr 3330,- .

Som kunde på "Sett deg selv fri" får du hele kurset for KUN kr 990,-.

Ja takk, jeg vil ha min HELSETRANSFORMASJONEN nå.

Høres dette ut som deg?

 • Er du lei og oppgitt over å ikke klarer å holde vekta?
 • Synes du det er vanskelig å finne tid til å trene i en travel hverdag?
 • Føler du deg stressa og har dårlig samvittighet for alt du ikke får gjort?
 • Har du lite energi og synes at hverdagen er tung og slitsom?
 • Sklir matplanene dine ut gang etter gang uten at du klarer å holde kontrollen?
 • Er du ikke fornøyd med kroppen din og grubler en del over alt som skulle vært bedre?
 • Ønsker du å føle mer glede og frihet hver dag, smile mer, leke mer, nyte mer?

Dersom du kan svare JA på noen av spørsmålene over må du lese videre. Jeg har vært der du er nå, men har funnet en varig og livslang løsning som har endret mitt liv.

Her er kortversjonen av hvordan jeg hjelper deg med din HELSETRANSFORMASJON:

Du befinner deg nå på et sted hvor store deler av din hverdag er prisgitt at du har VILJESTYRKE nok. Det betyr at du akkurat nå ikke benytter deg av den enorme kraften som ligger i ditt supersterke følelsessenter, men bare "tvinger" deg selv framover gjennom å bruke tankestyrt og hard vilje mot deg selv. Gjennom HELSETRANSFORMASJONEN endrer du måten å lede deg selv på. Du blir en mer kunnskapsrik og omsorgsfull sjef for deg selv, og du lærer å motivere deg selv i stedet for å tvinge deg selv. Du bygger opp en helt ny identitet i følelsene dine rundt alt som har med din helse å gjøre. Dette endrer hele din hverdag og hvordan det føles å være deg.

 • Du får hjelp og kunnskap til å bli bevisst på og til å endre dine gamle handlingsmønster og tankemønster rundt egen kropp og helse, og til å slippe taket i alle tanker og følelser som du ikke lenger trenger. Denne prosessen støttes av skreddersydde hypnoselydfiler.

 • Du får hjelp og kunnskap til å motivere seg selv på en slik måte at du blir «on fire» hver gang du tenker på DINE nye helsemål, og det blir lett for deg og gjøre varige, gode helsevalg. Din identitet rundt egen helse blir mer positiv og du fylles med gode tanker og følelser for deg selv. Denne prosessen støttes av skreddersydde hypnoselydfiler.

 • Du får en stor og innholdsrik verktøykiste med enkle og effektive verktøy som du kan bruke og mestre for resten av livet. Det vil føles trygt og kult å møte verden etter å ha gjennomført DIN helsetransformasjon.

 • Anne-Mette Strand (47): "Jeg har forstått følelsene som gjorde at jeg spiste for mye".

  «Med å være med på dette kurset med Sylvi Katrin kom jeg i dybden på følelser rundt det å spise for mye, jeg har forstått mange årsaker til egne valg og ser hva jeg har å jobbe med. Sylvi Katrin er en fantastisk dyktig coach som forklarer  godt, har mange eksempler, mye egenerfaring og er utrolig kunnskapsrik. Det var spennende å følge hennes undervisning. Jeg anbefaler dette kurset fordi du får masse kunnskap og en dedikert coach.»


 • Audhild Martinsen (65): "Jeg har blitt bedre kjent med meg selv og lært å stole på meg selv."

  Jeg er utrolig takknemlig for å ha blitt kjent med Sylvi Katrin og for at jeg valgte å ta dette kurset. Gjennom kurset har jeg blitt bedre kjent med meg selv og lært å stole på meg selv og livet. Dette har vært min beste læring. Sylvi Katrin er en meget god lærer og coach. Hun har lært meg  å snu ting til det positive og hun er en meget sjenerøs og kunnskapsrik person, som utstråler varme og forståelse.  Jeg vil anbefale denne undervisninga til alle som trenger å gjøre helseendringer i livet.

   

 • Kari Henriksen (57): "Jeg har blitt en bedre sjef for meg selv".

  Gjennom kurset fikk jeg mer bevissthet om min helse og mine valg. Kurset ble en RESTART til å ta de valgene som er bra for meg. Min beste læring var å få fokus på mine beste lederegenskaper og bruke dem til å bli en bedre sjef for meg selv, og at mine hverdagsvalg fører meg til mitt mål. Mitt søtsug er nå forvandlet til Suntsug. Verktøyene jeg fikk under kurset er nyttige og kan brukes igjen og igjen. Kursmaterialet er logisk bygd opp og lett å følge. Sylvi Katrin som lærer og coach var utfordrende og støttende på samme tid slik at jeg fant nye måter å få resultater på. – Det var spennende. Jeg vil si at kurset passer for ALLE som ønsker å ta tak i eget liv og få det bedre.

   

Slik fungerer kurset

HELSETRANSFORMASJONEN er et nettkurs i 8 moduler som du kan jobbe med med hjemme hos deg selv når det passer for deg. Du får tilgang på én ny modul hver uke i 8 uker.

Facebookgruppe med livesendinger:

Disse 8 ukene er en intensiv kursperiode hvor du får oppfølging fra meg via en egen lukket Facebook-gruppe som er ekslusiv bare for kursdeltakerne. Her vil jeg ha ukentlige livesendiger og svare på spørsmål.

Hjemmeoppgaver.

Til hver modul følger det oppgaver som du skal jobbe med. Dette er både skriftlige oppgaver, meditasjoner, hypnoselydfiler og treningsvideoer. Det er viktig at du jobber deg gjennom modul for modul, 1 - 8, fordi modulene bygger på hverandre.

Hypnoselydfiler:

HELSETRANSFORMASJONEN støttes av et sett med hypnoselydfiler. Hypnose er den mest kraftfulle måten vi kjenner til for å omprogrammere sinnet. Når du skal endre dine handlingsmønster vil disse hypnoselydfilene hjelpe deg å gjøre denne viktige jobben fra innsiden. Her er filene som ligger inne i kurset:

Vektreduksjon 1 Bedre selvfølelse  -  Vektreduksjon 2 Bedre spisevaner  -  Vektreduksjon 3 Lytt til kroppen din  -  Vektreduksjon 4 Aversjonshypnose mot sukker og søtsaker  -  Indre Healing  -  Lytt til din indre stemme  -  Fra negativ til positiv i 3 steg  -  Ankring av gode lederegenskaper,

Bonusmateriale

I kurset ligger det også masse Bonusmateriale.  Treningsvideoer med øvelser som booster din motivasjon, Innføring i et egen kalendersystem som sikrer balanse i livet ditt, tilbud om gratis privattime med kostholdsveiledning og en egen plan for deg som ønsker å jobbe med å komme i god fysisk form.

Et helt års tilgang til kursportalen.

Etter at kursperioden er over har du gratis tilgang til hele kursportalen med alle modulene i ytterligere 10 måneder. Med en gang du har registert deg og betalt kursavgiften vil du få tilsendt innloggingsinfo til din epost, og du er igang med DIN Helsetransformasjon.

Dette er kurset som endrer og transformerer din helseidentitet.

Kurset som tar deg fra strevsomme tanker om kosthold og trening til en ny hverdag hvor det gode liv og sunn livsstil  føles som en opplagt del av hvem du er.

Jeg gir deg alle verktøyene som du trenger. Jeg underviser deg og trener deg. Jeg forteller hva du skal gjøre og hvordan det virker. Jeg hjelper deg når du står fast eller har spørsmål. MEN - det er du som må gjøre jobben.

HELSETRANSFORMASJONEN gir deg den gode og positive helseidentiteten, altså følelsen og oppfattelsen av deg selv, som får deg til å føle deg SUNN, STERK og GLAD.

Ja takk, jeg vil ha min HELSETRANSFORMASJONEN nå.

MODUL 1:

I modul 1 lærer du å sette gode, konkrete og målbare mål for din helse og dine helsevalg. Du lærer også hvordan du kan jobbe for å implementere disse målene inn i følelsene dine slik at du blir motivert i hjertet og i kroppen til å nå dine mål. Motivasjon som kun er tankestyrt er kortvarig, så dette er svært viktig læring.

I modul 1 reflekterer vi også over hva god helse er og hvorfor det er viktig å ha et bevisst forhold til egne lykkefølelser.

Noen nøkkelpunkter om modulen:

 • Nøkkelpunkt 1:
  Hva er god helse?
 • Nøkkelpunkt 2:
  Dine langsiktige og kortsiktige mål.
 • Nøkkelpunkt 3:
  Din emosjonelle motivasjon.
 • Nøkkelpunkt 4:
  Lykkebevissthet
 • Nøkkelpunkt 5:
  Hypnoselydfil: Vektreduksjon 1 - Bedre selvfølelse.

Modul 2:

I modul 2 tar vi tak i det som er dine begrensninger og unnskyldninger, og vi starter på jobben med å endre dine gamle tankemønster og handlingsmønster som tidligere har hindret deg fra å nå dine helsemål.  Vi jobber også videre med din motivasjon og du lærer 2 superflotte teknikker for hvordan du kan booste egen motivasjon. I denne modulen ligger det også en hypnosevideo som hjelper deg med din motivsjon

Noen nøkkelpunkter om modulen:

 • Nøkkelpunkt 1:
  Begrensninger og unnskyldninger.
 • Nøkkelpunkt 2:
  Visualisering og motivasjon.
 • Nøkkelpunkt 3:
  Hypnoselydfil: Indre healing

Modul 3:

I modul 3 har vi fokus på DEG som DIN egen sjef. Du får bevisshet rundt dine egne lederegenskaper og i måten du leder deg selv gjennom hverdagen din.

Du får også helt konkret kunnskap om hvordan du kan endre dine følelser om deg selv og i deg selv gjennom å bruke en enkel 4 trinns arbeidsrekke.

Noen nøkkelpunkter om modulen:

 • Nøkkelpunkt 1:
  Dine lederegenskaper.
 • Nøkkelpunkt 2:
  Positivt eller negative selvsnakk.
 • Nøkkelpunkt 3:
  Endre tanker og følelser etter "Arbeidsrekka".
 • Nøkkelpunkt 4:
  Hypnoselydfil: Fra negativ til positiv i 3 steg

Modul 4:

I modul 4 lærer du å forhåndsdesigne positive valg for dine gamle mønster. Selvsabotasje og tradisjoner for å gi opp eller å mislykkes er godt etablert i din underbevissthet og tiden er inne for å skape store endringer på dette.

I modul 4 jobber vi også videre med din motivasjon gjennom å bruke affirmasjoner. Du lærer her de 4 affirmasjonsreglene som er grunnleggende når du skal lage deg gode og effektive affirmasjoner.

Noen nøkkelpunkter om modulen:

 • Nøkkelpunkt 1:
  Nedturstrategier og positive valg.
 • Nøkkelpunkt 2:
  Hvordan jobber du med endringer?
 • Nøkkelpunkt 3:
  Affirmasjoner er følelsesforsterkere.
 • Nøkkelpunkt 4:
  Hypnoselydfil: Vektreduksjon 2 - Bedre spisevaner.

Modul 5:

I modul 5 lærer du hvordan du skal styre etter ditt eget hjerte og ikke la deg påvirke av hva andre tenker og mener, eller hva du tror at andre tenker og mener. Du lærer og holde deg intern i tankegangen din, og du lærer å plassere ansvar for oppgaver og problemer der de egentlig hører hjemme. I modul 5 styrker vi din styringsrett i eget liv.

Noen nøkkelpunkter om modulen:

 • Nøkkelpunkt 1:
  Ekstern eller intern tankegang?
 • Nøkkelpunkt 2:
  Din styringsrett.
 • Nøkkelpunkt 3:
  Hypnoselydfil: Ankring av gode lederegenskaper.

Modul 6:

I modul 6 tar du det endelige steget med å definere din nye helseidentitet. Gjennom grundig og konkret bevissthetstrening får du virkelig øynene opp for hvem du egentlig er når det gjelder de 3 store og viktige helsefaktorene - Kosthold, Fysisk aktivitet og Mental trening.

Noen nøkkelpunkter om modulen:

 • Nøkkelpunkt 1:
  Bevissthetstrening som åpner øynene for hvem du er.
 • Nøkkelpunkt 2:
  Ny helseidentiet i tankene og i følelsene dine.
 • Nøkkelpunkt 3:
  Den nye DEG. - YESSSS!!
 • Nøkkelpunkt 4:
  Hypnoselydfil - Vektreduksjon 3 - Lytt til kroppen din.

Modul 7:

I modul 7 får du en oversikt over hva som er ditt potensiale til å vokse og utvikle deg enda mer i livet ditt, og hva som er viktig for deg og jobbe videre med slik at du også får et mer balansert og rikt liv. Du får konkret kunnskap om hva som er din neste action og hvordan du kan gi enda mer næring til deg selv gjennom dine videre valg.

Noen nøkkelpunkter om modulen:

 • Nøkkelpunkt 1:
  Din status i dag.
 • Nøkkelpunkt 2:
  Ditt livspotensiale.
 • Nøkkelpunkt 3:
  Din neste action.
 • Nøkkelpunkt 4:
  Hypnoselydfil: Vektreduksjon 4 - Aversjonshypnose mot sukker og søtsaker.

Modul 8:

I modul 8 lærer de viktige stegene for god gjennomføringsevne og hvordan denne henger uløselig sammen med å lytte til "Din indre stemme". I denne modulen får du med deg en herlig meditasjon som lærer deg å lytte innover i deg selv. Du avlutter kurset med å legge en plan for din vei videre og på veien får du i modul 8 en sjekkliste over hvordan du kan gi deg selv best mulige fortsetninger til å nå dine nye mål.

Noen nøkkelpunkter om modulen:

 • Nøkkelpunkt 1:
  Gjennomføringsevne
 • Nøkkelpunkt 2:
  Å leve etter hjertet - Lytt til din indre stemme.
 • Nøkkelpunkt 3:
  Din plan for veien videre.
 • Nøkkelpunkt 4:
  Hvordan toppe dine forutsetninger for å lykkes.
 • Nøkkelpunkt 5:
  Hypnoselydfil: Lytt til din indre stemme.

Dette kurset passer IKKE for deg som:

 1. Ikke tror at endring er mulig.
 2. Ikke har lyst til å ta ansvar for deg selv.
 3. Ikke er villig til å forplikte deg til å gjøre jobben som skal til.
 4. Er negativ til nye måter å tenke på.
 5. Ikke er villig til å bli kjent med egne tanker og følelser.

Hvis kan si "JA, det er meg" til noen av punktene på lista over vil det sannsynligvis være bedre for deg om du heller bruke tiden din på noe annet enn HELSETRANSFORMASJONEN.

Det er på tide at du tar det første steget med å bryte dine gamle mønster.

Har ikke tid..... Har ikke råd..... Vet ikke om jeg klarer.... Skal bare bli ferdig med.....

Dette er de sannsynligvis de samme unnskyldningene som du tidligere brukte når du snakket deg selv vekk fra å ta gode helsevalg som omfatter trening, sunt kosthold, meditasjon osv.

Nå har du sjansen til å endre ditt mønster. Gjennom å investere litt tid og litt penger i DIN helse. Gjennom å forplikte deg sammen med meg. Gjennom å gi deg selv læring med livslang verdi.

 

Hvis vi ikke har møttes enda...

Hei! Jeg er Sylvi Katrin

Helsecoach og hypnoterapeut, Mamma til 4,  Nordlending,  Naturelsker, Lærer og Hjelper. Jeg elsker mennesker og synes det er superfantastisk å kunne jobbe med å lære nye menneskesinn å kjenne hver eneste dag. Å møte et nytt menneske er som å åpne en skattekiste eller å trå inn i et helt nytt landskap hvor jeg ikke har vært før. Alle er vi helt unike, samtidig som vi har en del felles supersterke drivere i livene våre - nemlig følelser.

Jeg er spesialist på å hjelpe folk til bedre følelser. Det er egentlig det det handler om - hvordan du føler deg. - Glede, frihet, trygghet, ro i sjelen, lykke, mestring, kjærlighet...... Det er de beste følelsene som livet har og by på. Ønsker du et liv fyllt av masse slike gode følelser hver eneste dag. Da kan jeg hjelpe deg.

Livet er ment å skulle være en fantastisk reise.

HELSETRANSFORMASJONEN er for deg

 1. Hvis du synes et din helse er en viktig oppgave som du helst vil ha ansvar for selv.
 2. Hvis du på ett eller flere nivå i deg kjenner at det er viktig og riktig  å få med deg de gode følelsene for å lykkes med å ta varige og gode helsevalg.
 3. Hvis du er villig til å forplikte deg i minst 2 måneder framover for å virkelig gjøre en jobb for egen helse.
 4. Hvis du liker selvutvikling og ser verdien av å lære nye ting.
 5. Hvis du har lyst til å gjøre dette sammen med andre som støtter deg og heier på deg.
 6. Hvis du vil ha en RÅ helsecoach til å følge deg til døra med ditt helseprosjekt.

Da er HELSETRANSFORMASJONEN virkelig GULL verdt for deg!

Kanskje tenker du at kurset er for dyrt for deg?

Her er regnestykket:

8 undervisningsøkter á kr 450,-  =  3600,-

8 hypnoselydfiler á kr 150,-  =  1200,-

8 gruppecoachinger på Live på Facebook à kr 450,-  = 3600,-

Oppgavemateriell: = 700,-

Totalt kr  9100,-   ( I tillegg kommer verdien av bonusmateriell)

DIN PRIS:   3330,-

Dette tilsvarer i underkant av 11 kroner dagen i et år. Du får ikke en kaffekopp for den prisen. Men se for deg hvilke resultater du kan oppnå i løpet av dette året som kommer nå. HELSETRANSFORMASJONEN kan bli din beste helseinvestering noen sinne.

Er du klar for å komme i gang med din HELSETRANSFORMASJON?

IKKE LA SJANSEN GÅ FRA DEG.

Sikre deg HELSETRANSFORMASJONEN og kom igang NÅ!

 

Hele kursprogrammet med tilgang i 12 måneder får du nå for kun kr 3330,-

Webinartilbudet går ut om

Jeg vil ha HELSETRANSFORMASJONEN til webinarpris for KUN kr 2990,-

Har du spørsmål før du bestiller?  Klikk her for å sende meg en e-post

Ja takk, jeg vil ha min HELSETRANSFORMASJONEN nå.

Har du spørsmål før du bestiller?  Klikk her for å sende meg en e-post

Unn deg selv HELSETRANSFORMASJONEN. Den aller beste gaven din helse noen sinne har fått. Vær en god sjef for deg selv og ta regien allerede idag.

Vær varmt velkommen !

Klem fra Sylvi Katrin