Ditt liv skal være en god reise for deg.

 

HELSEPAKKEN er et komplett program for deg som vil jobbe dypt og grundig med helserelaterte vekstprosesser. Programmet gir vekst og utvikling på alle nivåer i deg: Fysisk i kroppen din, mentalt i tankene dine, emosjonelt i følelsene dine og åndelig i sjelen din. I tillegg vil du vokse i dine omgivelser og dine relasjoner.

Høres dette ut som deg?

 • Har du lite energi og synes at hverdagen er tung og slitsom?
 • Synes du det er vanskelig å sette grenser?
 • Føler du deg stressa og har dårlig samvittighet for alt du ikke får gjort?
 • Har du helseutfordringer som påvirkes negativt av stress og bekymringer?
 • Er du utilfreds med deg selv eller med hvordan livet ditt er?
 • Har du relasjoner (familie, venner eller på jobb) som er uavklarte og kompliserte?
 • Ønsker du å føle mer glede og frihet hver dag, smile mer, leke mer, nyte mer?

Dersom du kan svare JA på noen av spørsmålene over må du lese videre. Sannsynligheten for at du har noen større energilekkasjer i livet ditt er ganske stor. Dette kan jeg hjelpe deg med.

Dette inneholder HELSEPAKKEN:

Jeg er din personlige coach, terapeut og veileder gjennom 4 måneder.

Du får kostholdsveiledning.

Du lærer deg å sette følelsesmål.

Du lærer deg omsorgsfull og god planlegging.

Du lærer deg å styrke din egen motivasjon.

Du lærer å styrke din egen gjennomføringsevne.

Du lærer hvordan du kommer ut av selvsabotasje.

Du lærer hvordan du går fra negativ til positiv tankegang.

Du lærer deg å bruke tankens kraft på en god måte for deg selv.

Du lærer deg å håndtere stress.

Du lærer deg å sette grenser.

Du lærer deg å lytte til din indre stemme.

Du lærer deg positiv visualisering.

Du styrker din Takknemlighetsfølelse.

Du lærer hvordan du kan få mer balanse i livet ditt.

Du lærer hvordan du kan utnytte ditt livspotensiale.

Slik jobber du med HELSEPAKKEN:

 • 4 måneders privat 1:1 oppfølging med til sammen 12 timer online coaching og undervisning via Zoom eller Skype. Det å jobbe tett med en erfaren coach og terapeut over så lang tid vil virkelig bringe deg til kjernen av dine utfordringer og gi deg skikkelig fart framover i livet ditt.

 • Etter hver time får du lærerike og gode oppgaver som du skal jobbe med for å implementere læringen i ditt liv. Dette er superviktig. All ny kunnskap og nye ferdigheter må trenes på til de sitter skikkelig godt. Slik er det også med det som du lærer i Helsepakken.

 • Du får 2 valgfrie hypnoselydfiler fra min nettbutikk, lydfiler som passer til det som du skal jobbe med og gir deg støtte på områder hvor du har behov for det. Dersom du ønsker det får du også tilgang til treningsplanen «0-100 på 100 dager». Du får også tilgang på mitt eget kalendersystem «Balansekalenderen» som er laget for å skape balanse i hverdagen og sikre at du ivaretar deg selv på en god måte.

 • Dette sier Laila Johnsen (50)

  Jeg har fått endret mye på min livsstil og hverdag. Helsen er mye bedre og jeg har fått mye mer energi. Er mer bevisst på at egen innsats styrer min framtid. Å skifte fokus har vært avgjørende for meg i tillegg til å øke min kunnskap om kosthold. Jeg har fått mye bedre selvtillit og ivaretar nå egne behov og ønsker. Jeg er nå sjef i eget liv og har fått motivasjon til videre læring og mer kunnskap. Sylvi Katrin som coach er empatisk og gir gode råd og tilbakemeldinger. Hun er resultatorientert og har bidratt til at jeg har funnet løsninger ut fra min situasjon. Vi har samarbeidet godt både gjennom latter og gråt. Veldig bra å få muligheten til dette fra eget hjem via Skype, ellers måtte jeg reist og bodd borte for å få slik veiledning.”


 • Dette sier Jorunn Løding (61)

  Jeg har fått mange gode verktøy på veien mot å få mer energi og bedre selvfølelse. Noen av disse verktøyene mester jeg etterhvert godt, og jeg er veldig fornøyd med at de fungerer godt for meg. Jeg er blitt en gladere person som kan finne fram positive tanker i situasjoner der jeg før “gravde meg ned” i negative tankemønster. Jeg har oppnådd en stor grad av bevissthet rundt min egen person og hva det betyr å være meg selv og at jeg er den viktigste personen i mitt liv. Jeg har en svært god opplevelse av å jobbe med Sylvi Katrin. Hun er en behagelig person å kommunsere med, stiller direkte spørsmål og kommer raskt fram til det som er problematisk og hemmende for meg. Løsningene ligger da stort sett rett foran meg og jeg blir godt motivert til å jobbe med endringer. Veldig greit med Skype for da kan man sitte hjemme og allikevel prate ansikt til ansikt med coachen.

   

 • Dette sier Ina Kvarsvik (39)

  Jeg opplever økt motivasjon, økt energi og økt bevissthet. Jeg har mye mer kontroll over tankene mine og kommer mye lettere ut av negative tankespiraler på egen hånd. Jeg har fått mer fokus og handlekraft for å bygge min business og ved hjelp av Sylvi Katrin har jeg identifisert hindringene som har blokkert min framgang og ryddet dem av veien en etter en. Nå vet jeg hvor jeg skal, og det er opp og fram!! Sylvi Katrin er tydelig, stødig og målrettet som coach, og ikke redd for å utfordre deg, samtidig har hun en spesiell ro og varme som gjør at du føler deg 100% trygg og ivaretatt. Unikt med Sylvi Katrin som coach er at hun er svært intuitiv, og oppfattet derfor raskt hva jeg trengte og hva som var kjernen i mine utfordringer. Helsepakken vil ruste deg til å innta førersetet i tilværelsen din, og det vil bidra til den endrigene du ønsker deg uansett hvilket område det måtte gjelde. Jeg er nå på et helt annet sted enn for noen måneder siden, og jeg sier – Velkommen til mitt nye liv. 

Hva kan bli dine resultater av HELSEPAKKEN?

Bedre helse og mer energi i hverdagen.

Mindre stress og mer ro og trygghet.

Bedre tanker om deg selv og bedre følelser for deg selv.

Mer ryddig liv og bedre gjennomføringsevne.

Mer fellesskapsfølelse og harmoni i dine relasjoner.

Bedre kommunikasjonsevner.

Mer løsningsorientert og lettere for å se muligheter.

Mer pågangsmot, besluttsomhet og optimisme.

 

Slik kan en av Helsepakkene bli din.

HELSEPAKKEN er et program som går over 4 måneder og med hele 12 timer privat oppfølging og undervisning til hver og en som tar programmet. Jeg bruker dermed mye tid på hver enkelt kunde, og det blir dermed et svært begrenset antall plasser.

Jeg har et inntak på KUN 5 nye kunder på HELSEPAKKEN hver måned. Så dette er et ganske så eksklusivt produkt når det gjelder tilgjengelighet.

Dersom jeg har ledige plasser vil du kunne sikre deg en plass ved å registrere deg nederst på siden og betale depositum. Du vil da kunne starte på programmet i løpet av de to nærmeste ukene. Du kan velge om du vil betale resten av programmet kontant eller på delbetaling.

Jeg vil ringe deg opp i løpet av to dager etter din registrering for en samtale hvor vi blir litt kjent og avtaler dine timetidspunkt. Så langt mulig vil du få et fast timetidspunkt hvor vi møtes fast hver uke, med unntak av ferier, helligdager og andre avtalte unntak.

Dersom jeg ikke har ledig plass akkurat nå vil du kunne sette deg opp på en venteliste, og jeg vil da kontakte deg når jeg får ledig kapasitet.

HELSEPAKKEN skaper stor vekst og utvikling for deg, og gir deg en solid verktøykasse med verktøy som du kan bruke resten av livet ditt. Forutsetningen er selvfølgelig at du selv gjør din del av jobben mellom hver time vi har sammen.

Jeg har brukt dette programmet i snart 3 år og har veiledet nesten 200 personer gjennom dette programmet. For svært mange av disse har HELSEPAKKEN blitt et viktig vendepunkt i livet.

Er det DIN tur nå?

Hvis vi ikke har møttes enda...

Hei! Jeg er Sylvi Katrin

Helsecoach og hypnoterapeut, Mamma til 4,  Nordlending,  Naturelsker, Lærer og Hjelper. Jeg elsker mennesker og synes det er superfantastisk å kunne jobbe med å lære nye menneskesinn å kjenne hver eneste dag. Å møte et nytt menneske er som å åpne en skattekiste eller å trå inn i et helt nytt landskap hvor jeg ikke har vært før. Alle er vi helt unike, samtidig som vi har en del felles supersterke drivere i livene våre - nemlig følelser.

Jeg er spesialist på å hjelpe folk til bedre følelser. Det er egentlig det det handler om - hvordan du føler deg. - Glede, frihet, trygghet, ro i sjelen, lykke, mestring, kjærlighet...... Det er de beste følelsene som livet har og by på. Ønsker du et liv fyllt av masse slike gode følelser hver eneste dag. Da kan jeg hjelpe deg.

Velkommen til meg og velkommen til HELSEPAKKEN

 

Kanskje tenker du: "Jeg har ikke tid."

Hver uke kommer du til å bruke max en time av tiden din sammen med meg. I tillegg må du jobbe med oppgaver hjemme mellom hver time. Du kommer langt hvis du setter av 3 x 30 minutter til hjemmeoppgaver hver uke. Tiden du da bruker på HELSEPAKKEN i uka blir da:

 60 min coaching + 90 min oppgaver  = 2,5 timer

2,5 timer i uka = 1,5 % av tiden din.

HELSEPAKKEN kommer til å bli din mest verdifulle tidsinvestering noen sinne.

 

Kanskje tenker du: "Jeg får det sikkert ikke til."

Som sagt har jeg veiledet nesten 200 personer gjennom dette programmet, og så langt har alle kommet gjennom programmet med god vekst og utvikling, og mange har fått svært gode resultater og nådd målene sine med god margin. Det kreves selvfølgelig en innsats fra deg på den måten at du må gjøre hjemmeoppgavene og møte på alle timene. Men jeg er der hele veien og hjelper deg, veileder deg, pusher deg og støtter deg. Vi jobber sammen mot dine mål og dine ønsker. Dette klarer du garantert.

 

Kanskje tenker du: "Jeg har ikke råd."

Min timepris for enkelttimer er kr 950,-. I tillegg koster mine lydfiler kr 149,- pr stk.

Tilsammen har HELSEPAKKEN en samlet verdi på kr 11700,-.

Du kan velge mellom 2 priser:

DELBETALING: Registrering kr 2300,- + 3 månedlige delbeløp på kr 2300 = Kr 9200,- / 767,- pr time.

KONTANT: Registrering kr 2300,- + et beløp på kr 6200,- = Kr 8500,- / 708,- pr time.

Dersom du fordeler prisen av HELSEPAKKEN over et helt år, utgjør det mindre en enn daglig kaffekopp på bensinstasjonen. Det er en svært god helseinvestering!

Er du klar for å komme i gang med din HELSEPAKKE?

IKKE LA SJANSEN GÅ FRA DEG.

SIKRE DEG EN AV MÅNEDENS 5 PAKKER NÅ!

 

Klikk på en av knappene under og registrer deg.

DELBETALING

Du betaler kr 2300,- ved registrering og seinere 3 månedlige fakturaer på kr 2300,- hver. Påmelding er bindende da det er en svært redusert pris og et svært begrenset antall plasser.

Helsepakken Delbetaling

KONTANT

Du betaler kr 2300,- ved registrering og får deretter en faktura på restbeløpet kr 6200,-. Påmelding er bindende da det er en svært redusert pris og et svært begrenset antall plasser.

Helsepakken Kontant

 

Tenk deg 4 måneder fram i tid.......    

Hvordan er livet ditt da?  

Hvordan er livet ditt da dersom du setter igang en vekstprosess i dypet av deg selv nå idag?

Vær varmt velkommen !

Klem fra Sylvi Katrin