Et inspirasjonsforedrag om følelser som nøkkel til bedre relasjoner, bedre læring og bedre mental helse.

 

For deg som ønsker å bli en enda bedre lærer, førskolelærer, trener, fritidsleder gjennom å støtte barn og unge til trygge følelser og mer positiv læring.

Utfordringer?

 • Gruppemiljø med konflikter og manglende fellesskap.
 • Barn og ungdommer og som kan ha en uhensiktsmessig adferd.
 • Barn og ungdommer som kan være innesluttet og vanskelig å nå inn til.
 • Barn og ungdommer som framstår som umotiverte og ufokuserte.
 • Utfordringer med kommunikasjon og samhandling.
 • Rutiner og regler som flyter ut eller som ikke fungerer.
 • Stressende hverdager og dårlig samvittighet for alt du ikke får gjort.
 • Ønsker og tanker om at læringen skulle vært bedre for noen av dine elever/medlemmer.

Dersom du kan kjenne igjen noen av utfordringene over vil foredraget "Læring og Følelser" kunne gi deg nye og spennende tanker og inspirasjon til å finne nye muligheter og løsninger.

Dette lærer du mer om under foredraget "Følelser og Læring":

Hva er emosjonell programmering (følelseslæring) og hvordan kan du bruke kunnskap om det til å forstå ufordelaktig adferd og hjelpe barn til bedre løsninger?

Hvem er følelsesmennesket inni oss og hva trenger han/hun for å føle seg trygg og rolig?

Verktøy og strategier for å bygge opp relasjoner og læring og for å bygge ned konflikter og stress.

Hva er følelsesproduksjon og hvordan henger det tett sammen med læring og læringsutfall. Hvordan kan du som voksen hjelpe barn til bevissthet og aksept rundt egne følelser og videre inn i positiv læring.

FØLELSESHÅNDBOKA:

30 HELT KONKRETE TIPS OM HVORDAN DU KAN HJELPE BARN TIL TRYGGE FØLELSER, BEDRE LÆRING OG BEDRE MENTAL HELSE.

 • Dette sier Anne-Mette Strand (47)

  «Med å være med på dette kurset med Sylvi Katrin kom jeg i dybden på følelser rundt det å spise for mye, jeg har forstått mange årsaker til egne valg og ser hva jeg har å jobbe med. Sylvi Katrin er en fantastisk dyktig coach som forklarer  godt, har mange eksempler, mye egenerfaring og er utrolig kunnskapsrik. Det var spennende å følge hennes undervisning. Jeg anbefaler dette kurset fordi du får masse kunnskap og en dedikert coach.»


 • Dette sier Audhild Martinsen (65)

  Jeg er utrolig takknemlig for å ha blitt kjent med Sylvi Katrin og for at jeg valgte å ta dette kurset. Gjennom kurset har jeg blitt bedre kjent med meg selv og lært å stole på meg selv og livet. Dette har vært min beste læring. Sylvi Katrin er en meget god lærer og coach. Hun har lært meg  å snu ting til det positive og hun er en meget sjenerøs og kunnskapsrik person, som utstråler varme og forståelse.  Jeg vil anbefale denne undervisninga til alle som trenger å gjøre helseendringer i livet.

   

 • Dette sier Kari Henriksen (57)

  Gjennom kurset fikk jeg mer bevissthet om min helse og mine valg. Kurset ble en RESTART til å ta de valgene som er bra for meg. Min beste læring var å få fokus på mine beste lederegenskaper og bruke dem til å bli en bedre sjef for meg selv, og at mine hverdagsvalg fører meg til mitt mål. Mitt søtsug er nå forvandlet til Suntsug. Verktøyene jeg fikk under kurset er nyttige og kan brukes igjen og igjen. Kursmaterialet er logisk bygd opp og lett å følge. Sylvi Katrin som lærer og coach var utfordrende og støttende på samme tid slik at jeg fant nye måter å få resultater på. – Det var spennende. Jeg vil si at kurset passer for ALLE som ønsker å ta tak i eget liv og få det bedre.

   

Følelseseksperten som brenner for at barn skal få vokse opp med trygge følelser.

Hei!  Jeg er Sylvi Katrin og jeg er ekspert på å snakke om følelser.

Sylvi Katrin Brandsæther er terapeut, coach, naturveileder og foredragsholder og har spesialisert seg på emosjonell læring og hvordan dette skaper både muligheter og begrensninger for oss mennesker.

Sylvi Katrin har i over 20 år jobbet med helsefremming, mestring og personlig utvikling. Først gjennom naturbruk, friluftsliv og fysisk aktivitet, og etterhvert også gjennom terapi, mental trening og undervisning. Sylvi Katrin har fagbakgrunn som naturveileder/naturforvalter med påbygningsstudier i folkehelsearbeid, hypnoterapi, EFT-terapi og Helsecoaching.

Som mamma til 4 og med etterhvert stadig flere unge klienter på sitt terapeutkontor har barns følelser og mental helse blant barn og unge blitt et stadig viktigere arbeidsfelt for Sylvi Katrin.

Sylvi underviser med humor og i samhandling med sitt publikum. Du vil under "Følelser og Læring" derfor få mye førstehåndsopplevelse, og kanskje vanker det en og annen interessant aha-opplevelse som kaster lys over hvem du er i din følelsesprogrammering, og hvor utrolig effektivt vi mennesker egentlig lærer gjennom følelsene våre.

DU KAN VELGE MELLOM 2 FOREDRAGSPAKKER:

PAKKE 1:

Inspirasjonsforedraget «Følelser og Læring» (Varighet ca 2,5 timer inkl en liten pause)

PAKKE 2:

Inspirasjonsforedraget «Følelser og Læring» (Varighet ca 2,5 timer inkl en liten pause)

+

Workshop med gruppeoppgaver og diskusjon/gjennomgang av oppgavene etter foredraget. (Varighet ca 2,5 timer inkl en pause)

+

3 meditasjonslydfiler for barn. (Linktilgang via Dropbox)

Lydfil 1: Sove godt (avslapping, hvile og bedre selvfølelse)

Lydfil 2: Kroppen min (bedre selvfølelse, egenkjærlighet, positivt kroppsfokus)

Lydfil 3: En god venn (avspenning, gode relasjoner, trygghet og selvaksept)

Meditasjonslydfiler er en av flere metoder for meditativ emosjonell læring. Lydfilene kan brukes både til grupper og enkeltelever, under samlingsstunder og i etterkant av gymtimer og annen fysisk aktivitet. Disse tre filene er laget for barn fra 5 - 10 år.

Få mer info om Fag og Følelser.

Jeg kommer gjerne til din skole, din barnehage, ditt idrettslag/klubb, din organisasjon eller din arbeidsplass.

Noen skoler/barnehager ønsker å "spleise" på foredraget sammen med en annen skole/barnehage. Det er også mulig å få til ved nærmere avtale.

Ring meg gjerne for en prat eller send meg en epost, så tar jeg kontakt med deg.

Tlf +47 90727655

Epost: sylvikatrin@sylvikatrin.no

FØLELSER OG LÆRING

Et inspirerende, spennende og lærerikt foredrag som støtter framtidens lederskap.

Velkommen til meg !

Klem fra Sylvi Katrin