Trinn 3 - Gjennomføring

Du har nå kommet fram til trinn 3 som handler om selve Gjennomføringen. Hva betyr det for din del? Uansett hva du skal gjøre, må du nødvendigvis gjøre noe anderledes enn slik som du har gjort det tidligere. Det er den eneste måten å oppnå endring på.

Vi mennesker er over 90% styrt av følelser. Gjennom arv og miljø bygger vi vår emosjonelle databank som styrer hvordan vi føler for oss selv (identitet) og hvordan vi lever livet vårt (gjennomføring). Dette henger uløselig sammen.

I denne videoen får du et gratis nettkurs som om hvordan du kan bruke selvhypnose og mental trening for å bygge ny helseidentitet, og få varig gode helsevanene og mer av de gode følelsene som glede, frihet, mestring, trygghet og ro inn i livet ditt.

Som en ekstra BONUS gir jeg deg også hypnoselydfilen "Snu din vonde følelse på 1 - 2 - 3". Meditere med denne filen i noen dager på rad og se hvilken effekt det har på deg. NB! Finn deg et stille sted hvor du kan meditere uforstyrret.

Trykk på den grønne knappen under og kom igang med din HELSETRANSFORMASJON i dag.

JA! - Jeg vil ha min HELSETRANSFORMASJON

BONUSGAVE:  Hypnoselydfil: Snu din vonde følelse på 1 - 2 - 3.

Om du nå er klar for å ta tak i Gjennomføringsfasen er jeg klar for å hjelpe deg.  Jeg har mange års erfaring med å hjelpe mennesker til å føle seg bedre og til å bli en god og omsorgsfull leder for seg selv. Dette har lært meg vi alle har i oss alt som skal til for å få det til, og at det alltid bare handler om å finne de riktige følelsesnøklene som passer for akkurat deg.

Om du vil snakke med meg før du bestemmer deg for å bli med så ta gjerne en telefon til +47 90727655 eller send meg en epost til sylvikatrin@sylvikatrin.no

Om du ikke har lyst til å være med på denne transformasjonsreisen, takker jeg deg for at du var med på Workshopen 3-trinnsraketten. Flott at du var med. Håper jeg vi sees igjen seinere.

Jeg ønsker deg vamt velkommen til meg og til din HELSETRANSFORMASJON.

 Klem fra Sylvi Katrin


JA! - Jeg vil ha min HELSETRANSFORMASJON