Mer Mammakraft - STEG 2

Bli lettere til sinns - Rydd i følelsene dine med EFT-Workshop

I steg 2 av Mer Mammakraft får du innføring i EFT. EFT er en effektiv teknikk for å frigjøre negative og vonde følelser som plager deg, som du ikke ønsker, som du ikke lenger trenger og/eller som holder deg tilbake i livet ditt. Målet er å føle lettelse og å skape ro i ditt sinn.

Det er også et mål at du skal kunne bruke denne teknikken når du møter nye utfordringer i din hverdag. Anvendt EFT gir deg mer ro, mer trygghet og mer av de gode følelsene.

Du får her i kurset en innføring. For å bli god til å bruke EFT må du i tillegg selv gjøre en jobb med å trene på å bruke metoden i ditt liv, på dine problemer og på dine følelser.

Tilbud om hjelpetime Faster-EFT

Velkommen kjære deg.

Som kurskunde hos meg får du 15% rabatt på personlig hjelp og veiledning. Timene mine koster ordinært kr 950,-. Du betaler kun kr 800,-. Timene foregår online via mitt møterom på Zoom. Du trenger kun netttilgang og en enhet (PC, mac, nettbrett, smarttelefon) med nettleser for å kunne jobbe sammen med meg. Du bestemmer selv hva du ønsker å bruke din time til. Du vil kunne oppnå å komme langt i løpet av en time. Klikk på linken under og send din bestilling. Jeg kontakter deg så fort jeg kan, og seinest innen to dager. Merk din henvendelse "EFT-hjelp".

Takk for at du ville lære EFT sammen med meg.

Klem fra Sylvi Katrin

TIMEBESTILLING