Gratis online workshop hjemme i din egen stue.

Lær å skape fred og trygghet på innsiden av deg selv.

Opplev magien når de negative følelsene og de tunge energiene dine snur.

Dette lærer du på workshopen:

  • Hvordan sinnet ditt er styrt av følelser.
  • Hvordan du kan rydde i sinnet og forløse negative følelser som stopper deg og holder energien din nede..
  • Hvordan du selv kan høyne din energi gjennom bevissthet, omfavnelse og ansvarlighet.
  • Hvordan du kan utvide sinnet ditt og begynne å invitere inn din egen urkraft.

Sett av 2 timer søndag 18. oktober kl 1900.

Workshopen starter om:

Kursholder: Terapeut og naturveileder Sylvi Katrin

Jeg er terapeut, hjelper, naturveileder og foredragsholder og har spesialisert meg på emosjonell læring (følelsesprogrammering) og hvordan dette skaper både muligheter og begrensninger for oss mennesker.

Jeg har i over 20 år jobbet med helsefremming, mestring og personlig utvikling. Først gjennom naturbruk, friluftsliv og fysisk aktivitet, og etterhvert også gjennom terapi, mental trening og undervisning. Jeg har fagbakgrunn som naturveileder/naturforvalter med påbygningsstudier i folkehelsearbeid, hypnoterapi, EFT-terapi og helsecoaching. Jeg har også studert den sjamanistiske verdensanskuelsen og føler meg veldig hjemme i denne helhetlige måten å tenke på.

Mitt mål er alltid at du skal lære noe som gir deg høyere bevissthet, bedre og tryggere følelser og som tar deg nærmere din helt unike urkraft.

Velkommen til meg.

Klem fra Sylvi Katrin

Finn hjem til din unike urkraft

Dersom du er klar for det – skriv inn fornavn og epost og trykk på knappen.

Din epostadresse er trygg hos meg. Jeg sender ikke ut spam.