Kvinnehealing og Kvinnekraft

Denne nettsiden er en bonusgave til deg.

Her finne du en samling med meditasjonslydfiler/hypnoselydfiler som er satt sammen spesielt med tanke på kvinnehealing og kvinnekraft.

Jeg håper du får mange fine meditasjonsstunder og gleder meg til å møte deg og bli bedre kjent med deg under tiden vi skal jobbe sammen på kurs.

Lydfil: "Snu din vonde følelse på 1-2-3"

Lydfil : "Snu din vonde følelse på 1-2-3"

Meditasjonslydfilen "Heal ditt indre jentebarn"

Denne lydfilen gir deg et vakkert og tillitsfullt møte med ditt indre jentebarn. I dette møtet åpnes døren til å kunne erfare healing av gamle sår og gammel smerte fra barndommen. I tillegg bygges tillit til deg selv og til din egen evne til å ta vare på deg og til å skape ro og trygget i ditt eget liv.

Meditasjonslydfilen "Menneskebarnets Urkraft"

Denne lydfilen er til deg som ønsker å omfavne ditt indre barn og din unike urkraft. Lydfilen vil også hjelpe deg til å erkjenne at denne opprinnelige kraften renner gjennom alt og alle, også de minste og yngste av oss. Du vil kjenne på en sterk tilhørighet til Kilden og til Moder Jord og til resten av menneskeheten. Du vil også kjenne på en dyp respekt for alt liv, ikke minst ditt eget.

Meditasjonslydfilen "Odins datter"

Denne lydfilen er en kanalisering av Odins gaver til en ung datter som skal ut i verden. Den gamle norrøne livsfilosofien vil tydelig skinne gjennom og gi deg kraft, ydmykhet og livsvisdom med på ferden.

Meditasjonslydfilen "Mammakraft"

Denne lydfilen er til deg som er forelder eller som har ansvaret for barn på annen måte. Lydfilen gir deg dyp tilknytning til barnets energi og dermed også en dypere forståelse av hvem hun er og hva hun trenger fra deg som voksen. Du får også et evighetsperspektiv på din oppgave som mamma/voksen når både Moder Jord og alle dine formødre kommer og hjelper deg og støtter deg i denne oppgaven.

Meditasjonslydfilen "Kvinnekraft"

Denne lydfilen er et sterkt og kraftfullt møte med urkvinneutgaven av deg selv. I dette møtet vil du styrke din tilknytning til Moder Jord og til dine formødre. I tillegg vil du motta gaver som bringer deg hjem til din egen kvinnekraft. Velkommen hjem - Velkommen hjem kjære, vakre kvinne.

Kontaktinfo Sylvi Katrin:

Epost: sylvikatrin@sylvikatrin.no

Tlf: +47 90727655

www.sylvikatrin.no